Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lenne elvárható, hogy...

Miért lenne elvárható, hogy egy olyan országért harcoljak,ami elnyom a politikai véleményemért és amely olyan országoknak fekszik be akikkel nem csak történelmi sérelmünk van,de a legnagyobb diktatúrák is egyben?

Figyelt kérdés

2022. dec. 31. 21:31
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
90%
Akinek esze van, az háború esetén lelépne ebből a ritka jó országból.
2022. dec. 31. 21:57
 12/40 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
17%

El vagy nyomva a politikai véleményed miatt?

Hogyan?

2022. dec. 31. 21:58
 13/40 anonim ***** válasza:
8%

"nyílván a háború/sorozás előtt kell lelépni."

Pávus! Ha ez így működne a kaprok mért nem léptek le? Mért nem pakoltak össze egyáltalán? Még a hábi kezdete után is üres kézzel érkeznek, mert nem számítottak rá hogy menekülni fognak.

https://www.youtube.com/watch?v=Btdqt0G-CRM

2022. dec. 31. 21:58
 14/40 A kérdező kommentje:
12es nyílván nem úgy mint Oroszországba,ahol elvisz a rendőrség. Legalábbis amíg Magyarország uniós tag. Viszont nekem meg a velem egy platformon lévő emberek semmibe vannak véve,ki vannak rekesztve a nemzetből,kb úgy mint ahogy a jobboldali emberek voltak Kádár idején
2022. dec. 31. 22:03
 15/40 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
14%

Te miről beszélsz?

Kádár idején nem mondhattak olyat amit a renszer nem akart semmiképpen hallani.

Titokban kellett osztogatni bizonyos politikai írásokat.

Is nem indulhattak ellene választáson.

Ilyen elnyomásban egyáltalán nincsenek baloldaliak. Itt.

2022. dec. 31. 22:18
 16/40 anonim ***** válasza:
7%
Páváink nagyon szépen le tudják írni, hogy hadiállapotban sárga foscsíkot húzva maguk után hasítanának a határig, csak azon nem gondolkodnak el, hogy ott kiengednék-e őket. :)
2022. dec. 31. 22:18
 17/40 anonim ***** válasza:
92%
Általános tapasztalat, aki a legharsányabban pávázik, az spurizik kifelé a leggyorsabban.
2022. dec. 31. 22:31
 18/40 anonim ***** válasza:
28%

"Viszont nekem meg a velem egy platformon lévő emberek semmibe vannak véve,ki vannak rekesztve a nemzetből"

Mégis hogy vagy te kirekesztve a nemzetből?

2022. dec. 31. 22:33
 19/40 anonim ***** válasza:
92%
Ha belesodródnánk a háborúba én tuti tipliznék. Én azért nem fogom magam lelövetni, mert pár milliárdos nyerészkedik a háborún. Másrészt én nem utálom se az ukránokat, se az oroszokat, mit lőjjem ott szerencsétleneket. Harmadszorra elég jó munkám van, külföldi cégeknek tervezek grafikákat, rogyásig vagyok melóval, nem is vagyok hajlandó időt pocsékolni ilyenekre, hogy a lövészárokban bújkálljak, még ha nem is lőnek agyon.
2022. dec. 31. 22:47
 20/40 A kérdező kommentje:

Gondolom kimaradt a megerőszakolt és meggyalázott magyar nők tömegei akiket 1945be az oroszok krtak? Gondolom kimaradt az Andrássy út 60,a 45 évig tartó orosz megszállás és az 56os forradalom leverése?

Ami meg trianont illeti,abban igazad van h gci dolog volt. De most elnyomják a magyarokat Szlovákiában,Romániában vagy Szerbiában?

Addig is köpj fel és állj alá vatnik

2022. dec. 31. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!