Mit szóltok ehhez a hatalmas mértékű orvosi béremeléshez 2010-hez képest?
2010-ben egy orvos átlagkeresete brutto 214 ezer Ft volt.
2023 januárjától egy pályakezdő orvos fizetése brutto 687 ezer Ft lesz, egy átlagos (21 éve praktizáló) orvosé 1.655.653 Ft.
Ez több, mint 7x-es növekedés.
19,
Mi az, h " tudod a Soros vagyis ti hiszitek ezt" ? Nekem ne mondd már meg, h én miben hiszek és miben nem. Nem is emlitette Sorost senki a topikban.
19:08
Nem ti hangoztatjátok, hogy Soros irányítja az EU-t? Vagy tévedek?
Nem vezet semmi jóra, hogy az üldözési mániával párosul az agressziód.
Ki az a ti ? Miről beszélsz ?
én egy önálló személyiség vagyok önálló véleménnyel, ne sorolj be engem kategóriákba.
Nem vezet semmi jóra, hogy az üldözési mániával párosul az agressziód.
“Nem vezet semmi jóra, hogy az üldözési mániával párosul az agressziód.“
Én nem vagyok agresszív, nem én vonulok lenyírt hajjal fradi meccsekre a galambot cipelve… Sőt a focit is utálom.
Visszaírok: Nem vezet semmi jóra az ellenzék elleni üldözési mániátok se.
“ Soroson és Alex Soros-on kivül senki nem tudja, pontosan mit csinál Soros, mindenesetre Junckernek van közös fotója Sorossal. És a néhány évvel ezelőtti frissen megválasztott ukrán minisztereknek is”
Nem? A Fidesz vezérkar nem az ő pénzén tanult? Vagy ezt csak a baloldal találta ki, hogy a fideszt befeketítse? Ha igen, és bebizonyítod mától én leszek a legnagyobb fidesszavazó.
A hozzászólásaidból lerí, hogy ideggyenge vagy. Legalább az üldözési mániát nem tagadod, ez is valami :)
18-asra fogsz reagálni? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!