Az ellenzék úgy táncol ahogy Gyurcsány fütyül?
Nekem erről mindig az jut eszembe, ahogy MZP egyedül, illetve a családjával állt kint az eredmény közzététele után. Undorító, hogy egy perccel a vereség után már senki se vállalt fel vele közösködést a nagy összefogásból.
Nem MZP-t védem, rengeteg hibája van, de ez a példa remekül mutatja, miért nem fog ez a m******, g*** kormány eltakarodni innen még sokáig.
Szóval nem, Gyurcsány nem király, ha így lenne kiállt volna és vállalja a felelősséget, hiszen legalább akkora szerepe volt az egészben mint MZPnek. Csak egy nagyszájú ****jankó akit nagyon el kéne takarítani már az országból is hogy végre változtatni lehessen.
Hja tudom, csak az ő szavazóit nem érdekli. Az ellenzékieket érdekelné... Szeretnék végre egy normális európai ország állampolgára lenni, ahol felelős emberek ülnek a megfelelő pozícióban.
De hát ez álom egyelőre úgy tűnik.
"Szeretnék végre egy normális európai ország állampolgára lenni, ahol felelős emberek ülnek a megfelelő pozícióban"
Én is szeretnék, de országos szinten erre láthatóan nincsen igény...
Azoknak mindenképp, akik felismerték hogy érdekükben áll figyelni a szavára.
#2-nek:
Gyurcsánynak mi köze volt az összefogás bukásához?
MZP volt az, aki utasította hogy NE KAMPÁNYOLJON!
MZP volt az, aki a kampány alatt is folyamatosan Gyurcsányozott.
MZP volt az, akivel a végére gyakorlatilag az egész összefogás szembefordult.
Biztos azért, mert olyan jó munkát végzett.
Egy infantilis nímand, aki ha elbax valamit, akkor azonnal másra mutogat.
Kizárólag övé a felelősség.
"Az ellenzék úgy táncol ahogy Gyurcsány fütyül?"
Ellenzéknek számít minden nem kormánypárti párt. Ellenzéki a Mi Hazánk is, nem úgy táncolnak ahogy Gyurcsány fütyül.
Dk, Párbeszéd, Együtt stb. úgy táncol ahogy ő fütyül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!