Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki szavazók közül...

Az ellenzéki szavazók közül vajon mennyi gondolja azt hogy Orbán hatalmának záloga a Gyurcsány vezette ellenzék ?

Figyelt kérdés
2022. dec. 27. 22:27
A kérdező szavazást indított:
Amig Gyurcsány politizál Orbán a miniszterelnök
Gyurcsány az egyetlen lehetséges alternativa Orbán leváltására
Gyurcsánytól függetlenül esélytelen a jelenlegi ellenzék Orbán leváltására
Csak Gyurcsánnyal együtt képes az ellenzék Orbán leváltása
20 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem Gyurcsány a lehetséges opció, hanem a DK, a DK lassan fel fog nőni a feladathoz amire a többi párt képtelen, és a DK nem egyenlő Gyurcsánnyal, hanem a DK Magyarország egyetlen, és utolsó (utáni) esélye. Én ezt gondolom.
2022. dec. 27. 22:32
 2/18 A kérdező kommentje:
Én úgy látom, hogy a DK egyenlő gyurcsánnyal ugyanúgy ahogy Orbán egyenlő a fidesszel.
2022. dec. 27. 22:35
 3/18 anonim ***** válasza:
16%
#1 Elég nagy szarban vagytok libsik ha a DK az egyetlen esélyetek.
2022. dec. 27. 22:35
 4/18 anonim ***** válasza:
0%

Valamelyik régebbi kérdésnél már leírtam, hogy ennyi átigazolással, ami a DK-nál van, a politikusok odaviszik a szavazóikat is, és mivel a DK a gravitációs erő az ellenzéknél (ami így is sz.rban van), lassú ütemben a DK-nak egymagában lesz annyi szavazója, ami volt áprilisban a teljes ellenzéknek.

A fidesz peremszavazói lemorzsolódnak a gazdasági válság miatt... ha a DK ügyesen politizál, és politikusokat ellenzéki oldalon csak ott lehet látni, a többi az tehetségtelen senkik... a DK még lehet egyenlő szinten a Fidesszel. 2024 körül.

2022. dec. 27. 22:40
 5/18 anonim ***** válasza:
22%

#3 Á, nem bíznak ők a DK-ban sem.

Azért rohannak minden nagyhatalomhoz, mert már csak abban reménykednek, hogy valaki kívülről jön és leváltja nekik a zorbánt.

2022. dec. 27. 22:40
 6/18 anonim ***** válasza:

#4 "Valamelyik régebbi kérdésnél már leírtam, hogy ennyi átigazolással, ami a DK-nál van, a politikusok odaviszik a szavazóikat is, és mivel a DK a gravitációs erő az ellenzéknél (ami így is sz.rban van), lassú ütemben a DK-nak egymagában lesz annyi szavazója, ami volt áprilisban a teljes ellenzéknek."

Ez pont olyan butaság, mint amikor azt hittétek, hogy ha összeállnak és majd a fasisztáktól a kommunistákig mindenkit képviselnek (MZP mondása) akkor majd a jobbikos, lmp-s meg momentumos is rá fog szavazni az összefogásra mind, meg az mszp-sek, dk-sok is.

Az eredményét láthattad áprilisban. A szavazók nem adódnak össze.

A dk-nak sem lesz annyi szavazója, mint amennyi az összes pártnak volt.

Rengeteg szavazó került át a bizonytalanokhoz és ők nem fognak a dk-ra szavazni, keresnek majd maguknak valaki mást.

2022. dec. 27. 22:44
 7/18 anonim ***** válasza:
22%

#6 áh, én sem hittem MZP-Ben. Én úgy fogalmaztam akkor is, hogy én a DK-ra szavazok, nem MZP-re. Bevallom, olyan dumája volt annak a félkegyelműnek, 1-2x még engem is meg tudott vezetni, hogy SZINTE hittem neki.

A DK már most elkezdett radikalizálódni, vannak erre utaló jelek, és minél szélesebb skálát mutat be, hogy a lehető legtöbb szavazót bevonzza. Ez a dolga egy pártnak, szerintem. Csinálhatná a többi párt is, nem a Dk-t kell hibáztatni érte, inkább a többit, hogy sz@rt se csinál.

2022. dec. 27. 22:50
 8/18 anonim ***** válasza:
#7 Engem aztán biztos nem fog tudni bevonzani.
2022. dec. 27. 22:52
 9/18 anonim ***** válasza:
#8 majd lesz kire fogni a 26-os vereséget😁 mert aki már kormányváltást akar, vagy a Fidesz lesz a kérdés, vagy a DK - gyanítom, Dobrev Klára jelöltségével,, más labdába már nem fog rúgni azt gondolom
2022. dec. 27. 23:04
 10/18 anonim ***** válasza:
77%

Jaa de amúgy én mindezeket úgy írom, hogy egyébként tudom, a Fidesz akkor fogja elveszteni a választást, amikor el AKARJA veszíteni. Tisztában vagyok vele, hogy teljes mértékben az ő kezükben van az irányítás, és csak akkor győz más, ha ők azt akarják. Hisz bebetonozták magukat a hatalomba

De ez még nem zárja ki, hogy a DK felérjen a Fideszhez abban az esetben, ha a Fidesz a válság miatt sok szavazót veszít, és ezzel párhuzamosan a DK jól politizál..

2022. dec. 27. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!