Mit szolsz ahhoz hogy Orban megint emelte a fizujat vagy 900.000 ft-vel?
Figyelt kérdés
2022. dec. 27. 18:46
1/15 anonim válasza:
Költse gyógyszerre!
(Lehet tényleg arra is fogja a gyógyszergyárak megadóztatása után 😂😂😂😂😂😂😂
sakk-matt)
4/15 anonim válasza:
Spórol a szűkös eveire mert a bepofátlankodott BlackRock mindent kifog fektetni akár a privatizáció vagy az eu rombolás annak idején , ez még rosszabb lesz .
6/15 anonim válasza:
Majd gratulálok neki, amikor nekem is annyi-(val/ra) emelik.
7/15 anonim válasza:
Dr Orbán Viktor Doktor Megérdemli!
8/15 anonim válasza:
Én nem értem, minek emeli meg a fizetését? Ott van neki a sok oligarchája, de konkrétan a saját havi fizetése is irtózatosan magas. Akkor ezt meg mi a tökömnek kell neki megtennie? Konkrétan még + egy ok, amiért lehetne szidni, nyilván nagyobb bűnei is vannak, sokkal nagyobbak, de ezzel érdemben nem nyer semmit, csak veszít.
9/15 anonim válasza:
Gondolom a többi politikus nem nagyon tiltakozott, maximum azon, hogy az övék is emelkedjék infláció felett. Ez kb. a világháború óta így megy, csak a kommunizmusban nem kellett elszámolni, így 30 éve igazán feltűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!