Ellenzéki politikusok miért akarják megszabni, hogy milyen feltételekkel mennek be a közTV-be?
"Mondd csak, akkor te kire szavaznál, ha most lennének választások?"
Jelenlegi pártok közül valószínűleg a Momentumra. De hogy jön ez a köz tv-hez?
30 - "Akire biztosan: ellenzéki párt(ok) jelöltje"
Tehát a gyurcsánnyal összefogott brigádra. Akkor köszönöm, hogy meg is válaszoltad a kérdést: "Most honnan jött ide Gyurcsány? :D"
Jajj gyengécske kérdező, gyurcsányozás.....
Tudod mi volt gyurcsány idejében jobb ami most nem is létezik? KÖZTÉVÉ!!!
Volt valami városgyújtogatás 2006-ban, tök fura m1 en néztem.
Most a tüntetésekről fura módon nem tudósít csak a birkamenetről :)
Milyen fura nem?
"Tehát a gyurcsánnyal összefogott brigádra. "
Gyurcsányt annyira lejáratta a Führered, hogy nem véletlenül fogalmaztam így! Igaz, nektek a szövegértelmezés meghaladja a szellemi képességeiteket!
"36/36 A kérdező kommentje:"
Tudod a közmédiát felügyelő tanácsban kik voltak akkor? Keress rá google a haverod.... Egy fideszes vezette megsúgom :)
Most egy ellenzéki vezeti? Nem is értem miért nem?
Vagy egy rettentő buta ember vagy, a másik változat hogy egész ügyesen trollkodsz de még van mit gyakorolni :)
rendőrterror? arra gondolsz amikor a rabszolga törvény miatti tüntetésen indokolatlanul törvényt szegve a rendőrök lefújták a valóban ellenállást nem tanúsító békés tüntetőt amit bírói jogerős ítélet igazol? Húúúú nem adta le a "független" m1? Egyre furább dolgok vannak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!