Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Még mindig azt...

Fideszesek! Még mindig azt mondjátok hogy jó ötlet az extraprofit adó?

Figyelt kérdés

A boltok, a szolgáltatások mind áthárítják ránk az extraprofit adót. Tehát a Fideszetek a lakosságot érintő adóemeléseket csinált.

Az adóemelések a gyógyszereket sem fogja kímélni:

[link]

Válság közepén nem hogy segítené a kormány az embereket, ehelyett még plusz adókat, pénzeket is behajt.

2022. dec. 29. 08:22
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 28-as, Látom nem fogtad fel. (előre szóltam, tudtam, hogy így lesz de persze nem vártam mást, most se várok tőletek. Ha ennyire vagytok képesek, hát ennyire).

Két apróság:

1.) Értem, hogy önálló gondolat híján azt hiszitek, az egész világ így működik, de nem.

2.) Értem, hogy feltett kézzel sírni, anyuci kicsi kedvenceként kényelmesnek tűnik, de én a helyetekben inkább dolgozni kezdenék egy valós alternatíván (persze némi alap műveltség megszerzése után).

No, további kellemes "jaj de rossz minden, csúnya kormány" rinyálást.

2022. dec. 29. 11:33
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
#30 egy nem komcsi kormányt. Szóval egyiket sem. Nem kell különadó, sem mutyizni a nagy cégekkel. És mellé még kellene egy felős, értelmes gazdaságpolitika, a komcsi dilettantizmus, és korrupció helyett.
2022. dec. 29. 11:35
 33/41 anonim ***** válasza:
14%

32 - Tehàt ha különadó van, az Orbán hibája, ha nincs különadó, az is Orbán hibája, egyedül gyurcsány a király.

Aha, ülj le, egyes!

2022. dec. 29. 11:40
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

33: a különadókat az emberek fizetik meg, tehát nem kell különadó, ennyi, inkább az állam magán spóroljon

Pl. ne legyen ilyen, hogy az állami vezetők saját keretükből a hobbijaikat támogatják, ezernyi ilyen hasonló van, ahol szétfolyik a pénz a kezükből

Milliókkal támogatja a bélyeggyűjtőket Kövér László saját jótékonykodási keretéből – hodpress.hu

[link]

2022. dec. 29. 11:43
 35/41 anonim ***** válasza:
23%
#33 te igen degenerált egy komcsi vagy 🤣 a neved nem inkább muszka akart lenni?
2022. dec. 29. 11:44
 36/41 anonim ***** válasza:
0%

"Novák Katalin például 48,65 millió forintot 22 kedvezményezett között oszlott el. 5-5 millió forintot adott három helyre: ukrán menekült gyermekek oktatásának és ellátásának támogatására a lengyel fővárosban, Varsóban működő Názáreti Nővérek Iskolájának, gyermekrehabilitációs program támogatására Kárpátaljára, a Rát településen működő Szent Mihály Gyermekotthonnak, valamint egy új konyha kialakítására Beregszászon, a Kárpátaljai Református Egyház Idősek Otthonának."

És te ilyen helyről sajnálod a pénzt? Szánalmas.

2022. dec. 29. 11:57
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
36: ha cserébe külön adókat rónak ki, amiket mi fizetünk ki, akkor ne támogasssunk varsói iskolát, stb. az itt élő magyar emberek érdeke az elsődleges, magán spóroljon a kormány, és ne az emberek vérét szívja
2022. dec. 29. 12:01
 38/41 anonim ***** válasza:
4%

34

Tudsz olyan európai országot, ahol az állami vezetők nem pazarolnak? Vagy mi az elvárás? Mi legyünk a világon az elsők, ahol egy DK-val az élen megszűnik a lopás és pazarlás? Van olyan hülye, aki szerint ez pont velük megvalósítható a világon elsőként?

2022. dec. 29. 12:38
 39/41 anonim ***** válasza:
93%
6/37 Igazad van, a 4 százalék nem boltra, kereskedelemre van. Neked persze erről nem kell tudnod, elég ha fizeted a 27+4 százalékot.
2022. dec. 29. 12:43
 40/41 anonim ***** válasza:
0%

39 Csak szeretem, ha felkészült és megalapozott véleményekkel állok szemben egy vita során.

Fontosnak tartom, hogy ha egyszer kormányváltás lesz, tényleg olyanok hozzanak majd döntéseket, akik értik, miről beszélnek.

Sajnálatos módon idáig még elég hosszú az út.

Persze az itteni szinten pont elég a "megadóztatták a boltokat" duma...

Terike a falusi kisboltos meg már be is rág, hogy miről nem szólt a könyvelője?

2022. dec. 29. 12:48
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!