Hogyha az összefogás nyert volna áprilisban, akkor a hozzáállásuk miatt már kitörhetett volna az atomháború?
Jelenleg a Fidesz a létező legtökéletesebben áll hozzá a háborúhoz, szemben MZP vel, aki kampánya során bebizonyította, hogy a létező legrosszabbul. Az Eu ostoba szankciói nem vetettek véget a háborúnak, sem a NATO fegyverküldeményei. Azt érték el, hogy a háború még nagyobb lett. Ilyenkor egy-jét rossz lépés kirobbanthatja a háború eszkalációját és nagyon fontos, hogy a háború szomszédjában hogyan kezelik ezt a helyzetet, azaz nálunk.
MZP ámokfutása lehetett volna eddig a szikra, az eszkalációhoz, amihez az Eu dilettáns vezetői és a NATO küldeményei nem voltak elegek, sem az USA beavatkozása. Magyarország szomszédos ország, nagyon sokat számít ezügyben a higgadt jó vezetés, ami ma megadatott nekünk.
#9 Nem tudom ki pontozott fel, és hogy nekik mi a véleményük a twitterről, de én egyáltalán nem "repestem az örömtől" Muskkal kapcsolatban. A twitter és a gyakori között van egy kis különbség, teljesen más mindenféle hülyeséget olyan oldalon összehordani, ami direkt arra szolgál hogy az emberek a saját gondolataikat, véleményüket megosszák. Ez az oldal nem erre való, hanem értelmes, valós kérdések feltételére, amit a kérdés témájában jártas felhasznáók megválaszolnak.
Nem az a baj, hogy te így látod, lelked rajta. Még csak azt sem állítottam hogy hazudsz, nem kérdeztem hogy miért gondolod így. Egész egyszereűen nem a propagandának van fenntartva az oldal, ez ellen szólaltam fel. Ez teljesen független attól is hogy valaki jobb vagy baloldali-e és attól is, hogy LMBTQ vagy fideszes propagandát tol az illető.
A véleményem továbbra is az, hogy ha egy oldal helyes, rendeltetésszerű működését szánt száddékkal szabotálja valaki rendszerszerűen, akkor igenis ki lehessen tiltani onnan.
"Kérdező! Amit ti csináltok, az nem szólásszabadság, hanem hazudozás, uszítás, hergelés. A szólásszabadság nem azt jelenti, hogy mindent leírhatunk, mert nem. Van egy határ, amit nem lenne szabad átlépni."
Válaszoló! Tudod a Twitteren sem ok nélkül törölgettek le posztokat, de én nem olvastam el őket igazából. Mégis a gyakorikérdéseken (tehát itt) sokan ünnepelték (vagyis hát jó színben tüntették fel), hogy Elon Musk Twitterén vissza lettek engedve a kitiltottak. Akkor én magam leírtam, hogy a szólásszabadság nem azt jelenti, hogy nem lehet tiltani senkit, de a gyakorisok kardoskodtak ellenem. Tehát Elon Muskot azért dicsőítették ezen a fórumon, mert vissza engedte a kitiltott embereket. A szólásszabadság visszaállítójának írták le.
Ennek fejében ironikus, hogy sokan mások tiltását szeretnék a fórumon, csak mert nem tetszik nekik a kérdés, mikor ugyanezen a fórumon az volt a közvélekedés, hogy jaj de elhozta Elon Musk a szólásszabadságot, mert visszaengedte a kitiltottakat. Ez vicces.
Hogyha szerintetek létezik egy határ, akkor miért nem azt írták sokan, hogy okkal tiltották ki őket, ne is engedjék őket vissza?
Bár nem olvastam el a törölt posztokat, de hallottam már valamit velük kapcsolatban, ami nem túl hízelgő a poszt íróira nézve.
"Kérdező! Amit ti csináltok, az nem szólásszabadság, hanem hazudozás, uszítás, hergelés. A szólásszabadság nem azt jelenti, hogy mindent leírhatunk, mert nem. Van egy határ, amit nem lenne szabad átlépni."
Válaszoló! Tudod a Twitteren sem ok nélkül törölgettek le posztokat, de én nem olvastam el őket igazából. Mégis a gyakorikérdéseken (tehát itt) sokan ünnepelték (vagyis hát jó színben tüntették fel), hogy Elon Musk Twitterén vissza lettek engedve a kitiltottak. Akkor én magam leírtam, hogy a szólásszabadság nem azt jelenti, hogy nem lehet tiltani senkit, de a gyakorisok kardoskodtak ellenem. Tehát Elon Muskot azért dicsőítették ezen a fórumon, mert vissza engedte a kitiltott embereket. A szólásszabadság visszaállítójának írták le.
Ennek fejében ironikus, hogy sokan mások tiltását szeretnék a fórumon, csak mert nem tetszik nekik a kérdés, mikor ugyanezen a fórumon az volt a közvélekedés, hogy jaj de elhozta Elon Musk a szólásszabadságot, mert visszaengedte a kitiltottakat. Ez vicces.
Hogyha szerintetek létezik egy határ, akkor miért nem azt írták sokan, hogy okkal tiltották ki őket, ne is engedjék őket vissza?
Bár nem olvastam el a törölt posztokat, de hallottam már valamit velük kapcsolatban, ami nem túl hízelgő a poszt íróira nézve.
De várjunk, te egy anonim oldalon használod a ti névmást. Fogalmad sincs, hogy kiről beszélsz, itt nagyon kevesen adnak meg felhasználónevet, viszont rengetegen válaszolnak, még a matematikai valószínűsége is hatalmas, hogy abban,hogy ti, nincs két ugyan azon ember.
Egyébként jogos, szerintem is. Az egyik legnagyobb probléma a mai politikával a polaritás. Nem csak nálunk, az egész világon nem volt ezelőtt ilyen kevés közép beállítottságú ember. Ezt nem is érted, azt sem tudod mit jelent ahogy azt sem, hogy orbán tudatosan mélyíti a szakadékot és ő tudja, hogy mi a következménye. Te ide jössz egy teorítikus kérdéssel aminek a válaszával senki nem lesz előrébb, ha fel sem tetted volna nem vesztettél volna semmit, de azzal, hogy ki írtad hergeled a népet és két oldal között indítasz vitát akik tudottan utálják egymást. Aztán jössz itt az elon muskos vonallal, mintha nem szarná le mindenki messziről elon muskot a politika topicban.
Egy káros ember vagy és én is ki tíltanálak innen mert ez és a többi oldal is úgy lenne szép ha a tudás vágy szülné a kérdéseket és nem a rosszindulat. Azt sem tudod, hogy a szólásszabadság mit jelent de nagy szájjal követeled magadnak.
Mzp meg azért mondta, hogy katonákat küldene oda mert orbán is küldene, ha a nato úgy döntene, hogy katona megy ukrajnába. Fogalmad sincs mit jelent a nato es hogyan működik, de ettől még mi nato tagok vagyunk és a szabályokat be kell tartanunk. Egy ilyen picsámnyi ország mint mi, meg nagyon jól is tesszük ha betartjuk.
Erről meg pláne nem tudtál, de magyar katonák most is vannak külföldi kiküldetésen az egész világban mert nato tagok vagyunk és ez ezzel jár.
Legközelebb gondold át mit írsz ki egy fórumra mert még név nélkül is egy idő után felismerik a kérdéseidet. Nehogy sok ber előtt csinálj magadból hülyét..
Akkor, hogy megértsd mi a határ: nem b@zizunk, nem niggerezzünk, nem kampósorrozunk, nem hazudunk alaptalan dolgokat másokról, csak azért, mert politikailag nem értünk vele egyet. Ott van Vona esete, vagy Juhász Péteré, akikről undorító dolgokat hazudoztak a kormánymédiában. Utána persze megnyertek egy tucat pert, de a politikai karrierjüket tönkreverték ezekkel. Az se fér bele a szólásszabadságba, amikor egy társadalmi csoport ellen hergeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!