Rájött már a szavazók többsége hogy inkább Klári és Feri Összefogására kellett volna szavazniuk?
Rájött már a szavazók többsége hogy az összefogás egyenlő a kormánypárttal?
Vajon a lakosság 90%-a érti már, hogy ami a parlamentben megy 1989 óta, az bizony az ostoba csőcselék színjátéka?
"Nem félünk és nem fázunk"
Szerencsére ez már nem sokáig marad így. :)
Mindentől is félni kell, ne viccelj, ott van bRüsSZeL, gyuribá, feri, migrácsok, kínaiak, arabok, zsidók, feketék, lmbt, az eu, usa, teljesség igénye nélkül.
Minkmagyarok meg nem fázunk, szerinted Árpi fázott, mikor belovagolt a Kárpátokon? Na ugye.
Enni sem eszünk, villany meg minek? Az olvasás is veszélyes.
Királynak egyelőre elég Jimmy 🧡 de lassan aktuális lehetne már
#3, ha csak egy gondolatot el lehetne ültetni mindenkiben, kb ez lenne az.
3-as vagyok!
Tudok még jobbat kedves 6-os válaszoló.
Vajon a lakosság 90%-a érti már, hogy igényelni kell a parlamentben, hogy tegyék kötelezővé:
- pszichológiai vizsgálatot az összes politikusok felé 6 havonta felülvizsgálva,
- értékelemzést, hatás- és megvalósíthatósági vizsgálatot az összes, országot érintő kérdéskörben, szakértőkkel konzultálva,
- etikai kódex bevezetését a parlamentben,
- politikusok felé a megbízhatósági vizsgálatok kötelezővé tételét,
- teljes átláthatóság a pártok és kampányprogramjuknál (költségek, módszertan, támogatók stb.),
- 1989 előtti politikai múlt feltárását, teljes felelősségre vonást, vagyonelkobzást,
- oktatásban bevezetni a politika ismeret és érdekérvényesítés tantárgyak (ideológiák, propaganda ismeret, demokrácia működése, szervezés és vezetés, érdekérvényesítés stb.)
Mikor ezt felvetettem a minisztériumban, mondták nekem, ha ezeket propagálnám társadalmi szinten, megöletnének!
Sajnos a magyarországi lakosság 90%-a csak a halálból, pusztulásból ért, mert ennyire primitív, nagyon buta szinten van az emberek többsége.
Csőcselék színvonal van több, mint 100 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!