Miért engedi ezt a kormány? 253 hírportál finanszírozása köthető Soros Györgyhöz
Na igen rajtad is látszik, hogy a balos médián csüngesz így talán még nem értesültél róla, hogy az M1-en rendszeresen szerepelnek már ellenzéki politikusok élő adásban, sőt szereplhetnének sokkal többen ha eleget tennének a meghívásnak, de hát ugye könnyebb nektek azt mantrázniuk, hogy jajjj az m1-be nem mehetünk, közben hivják őket cska nem mennek, ezek mára már publikus információk megnézheted kiket hívtak és kik mentek kik nem
"eleget tennének a meghívásnak"
Pontosan, hova hívják őket? Jaaaa egy olyan műsorba ami NEM ÉLŐ!! persze nem mennek el, nagyon jól tudja mindenki a fidesz1 en a vágók izzadnak.
MZP-nek volt vagy 100 beszéde amiből olyan kiforgatott baromságot csináltak amit ember el nem tud képzelni.
Sose néztem előtt MZP beszédet, de annyira átlátszóan összevágot baromságot adott elő a propaganda minisztérium utasítására hogy megnéztem az eredetit. Tök fura hogy amit a fidesz1 vágószobájába összeférceltek full az ellenkezője.
Nem vagyok ballos, nem vagyok libsi, főleg nem vagyok fideszbirka.
Állam és választópolgár vagyok, elhiszem számodra aki a propaganda cumisüvegén élsz felfoghatatlan valaki nem olyan sötét pártkatona mint te :)
Minden oldal hibáit és erényeit tudom értékelni és függetlenül szemlélni. TÉNY!!! a fidesznél ez nagyon nehéz hiszen ők az állampolgárok szolgái mégis úgy csinálnak mintha ők lennének a főnökök. Ez is elég beszédes amikor demokráciát prédikálnak és az alkalmazottam akarja megmondani nekem mit gondolhatok róla.
Ha van rá háttere,...
Ettől még én választom meg, hogy mit olvasok el, nézek meg, - kérdezd meg, érdekel-e, hogy 300 akármit finanszíroz valaki teljesen feleslegesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!