Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Index kezd függetlenedni?

Az Index kezd függetlenedni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok rendszeres olvasójuk, de ahogy beleolvastam az elmúlt hónapokban pár cikkjükbe, mindkét politikai fél kap hideget-meleget.

Talán kezd fúggetlenedni, hogy kritikákkal élnek mind a kormánypárt mind az ellenzék felé?

2022. nov. 4. 19:05
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem pedig inkább balra húz. A tulajdonosváltás miatti felhajtás műbalhé volt, nem változott a lap irányultsága. Viszont létrejött a Telex, amely echte ellenzéki tartalmat nyomat. Osztódással szaporodtak a rettenetes orbáni médiadiktatúra alatt. :)
2022. nov. 4. 19:20
 2/9 anonim ***** válasza:
11%
Végre... eddig libbant volt.
2022. nov. 4. 19:20
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Az Index, és most a Telex, mindig is kritizálta mindkét oldalt. Amikor Magyarországon baloldali(bb) kormány volt, akkor inkább őket kritizálták, mint a Fideszt, hiszen akkor a baloldalnak nagyobb befolyása volt a politikába. Most, hogy a Fidesznek gyakorlatilag egyeduralma van, inkább őket kritizálják.
2022. nov. 4. 19:23
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Index átveszi és kritika nélkül továbbadja az orosz propagandát. Néha még ír a kormánynak nem tetsző dolgokról is, de elég egyértelmű az irány, amibe halad.
2022. nov. 4. 20:00
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

Az indexen mostanában olyan cikkek vannak ami megpróbálja Orbánt jó színben beállítani, miközben írnak ellenzékinek tűnő dolgokról is.

Ez kb. olyan mint az ATV, ami "ellenzéki" média, de fideszes kezekben van, és van néhány tabutéma mint pl. Orbán családja.

A fidesz így tartja kézben az ellenzéket is. Ősi komcsi "népköztársaság" mintára.

2022. nov. 4. 20:01
 6/9 anonim ***** válasza:
11%

#5: "Az indexen mostanában olyan cikkek vannak ami megpróbálja Orbánt jó színben beállítani..."

Látom, sokat finomodott a hozzáállás, mert eddig még azt hallottuk, hogy a NER az utolsó ellenzéki hírportált (Index) is bekebelezte, a Habony Művek rátette a hosszú csápjait, és az Origó mellett a 2-es számú propaganda portálként fog működni.

2022. nov. 4. 20:14
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
Az index Lőrincé, de valamennyire meghagyták függetlennek, hogy ne pártoljon el minden olvasó, de gyakran benyomnak fidesznek kedves cikkeket is fentről.
2022. nov. 4. 20:14
 8/9 anonim ***** válasza:
85%
Az index egy fideszes szutyok.
2022. nov. 4. 20:54
 9/9 anonim ***** válasza:
18%
Indexet nem olvasok amióta volt az a balhé, hogy Fideszes lett vagy mi, de néha egy-egy cikk beugrik, azok egész jók, szerintem tisztul. A telex XD, na hát a telex az a baloldal Origója, libsi woke propagandagyár őket kerülöm, úgy mint az Origót. A HVG-t olvastam, de pár hónapja az is átment baloldalba, szóval már azt sem. Amit olvasok mostanában az a 24.hu.
2022. nov. 4. 21:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!