Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg léteznek olyan hírport...

Tényleg léteznek olyan hírportálok, amiket Soros György pénzel? Ilyenek a "független-objektívek" is?

Figyelt kérdés

2022. dec. 22. 21:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
14%
Így van. Persze, ezerrel fogják a hívek itt tagadni.
2022. dec. 22. 21:37
 2/18 anonim ***** válasza:
83%

A "független-objektívet" csak a fideszpropagandisták mondják, kérdező, ezzel tisztában vagy? Ezzel akarják lejáratni a nem propagandasajtót.

De idézhetsz, ha találsz, olyan cikket, ahol az ellenzéki sajtó így hivatkozik magára, ezzel a szóösszetétellel. Nem fogsz, mert ez a fideszpropagandisták kreálmánya.

2022. dec. 22. 21:38
 3/18 A kérdező kommentje:

2-es!

A Telex, a 444 saját maguk mondják, hogy ők függetlenek és objektívek.

2022. dec. 22. 21:39
 4/18 anonim ***** válasza:
84%
3: linkeld ide azt az oldalukat, ahol ezt írják így együtt, hogy "független és objektív", lássuk!
2022. dec. 22. 21:41
 5/18 anonim ***** válasza:
11%
2022. dec. 22. 21:42
 6/18 anonim ***** válasza:
40%
A 444.hu internetes újság pénzügyi háttere nagyon közel áll Soros Györgyhöz. De ez nem jelenti azt hogy az ott megjelenő híreket személyesen Soros György írná, vagy az ő utasításai szerint dolgozna a szerkesztőség. Ez utóbbiakat csak a kormánypropaganda terjeszti.
2022. dec. 22. 21:44
 7/18 anonim ***** válasza:
90%

3: sőt, mit találtam, a közmédia vezére mondja magukról éppen ezt:

"a közmédiáról van szó, amely pártoktól független, objektív – fogalmazott Papp Dániel"

Index - Belföld - Az MTVA vezetője szerint a közmédia független és objektív

[link]

Vagyis éppen a fideszes propaganda média mondja ezt magára, amit másokon kérnek számon. Röhej.

2022. dec. 22. 21:44
 8/18 anonim ***** válasza:
73%
Támasszátok alá tényekkel és bizonyítékokkal azt, hogy Soros György(Jurij, mint a macskám neve) pontosan milyen oldalakat, és mennyi pénzzel támogat. Jöhetnek a tények és a bizonyítékok. Amíg ezt nem bizonyítja senki, addig ennek propaganda a neve, nyalogassátok csak, oly finom.:D
2022. dec. 22. 21:50
 9/18 anonim ***** válasza:

#6: "De ez nem jelenti azt hogy az ott megjelenő híreket személyesen Soros György írná..."

Na, ne mondd! Pedig azt hittem, ő pötyögi be az összes cikket saját tulajdon remegő lottyadt ujjaival. Erre most kiderül, hogy mégsem? Ma is tanultam valamit! :D

2022. dec. 22. 21:56
 10/18 anonim ***** válasza:
50%

"Na, ne mondd! Pedig azt hittem, ő pötyögi be az összes cikket saját tulajdon remegő lottyadt ujjaival. Erre most kiderül, hogy mégsem? Ma is tanultam valamit! :D"

Nézz meg egy origós hírt, ők úgy hivatkoznak a 444.hu hírportálra, hogy az Soros György magyar blogja. Nem viccelek, ezek tényleg ezt hiszik.

2022. dec. 22. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!