Egyetértetek,hogy a magyar közoktatással a választások lehetőségének a hiány a probléma?
Én egyetértek azzal,hogy legyen valamiféle kötelező sporttevékenység.Viszont, azt a diák maga dönthesse el,hogy úszni akar, kosárlabdázni,hokizni vagy vívni...stb
Ugyanúgy, a kötelező olvasmánnyal sincs probléma, csak legyenek megadva opciók.Lehet,hogy a diák a háta közepére sem kívánja a légy jó mindhaláligot és ő Harry Pottert akar olvasni vagy a bibliát.
Nyilván ezek apróságoknak tűnnek,de sokat jelentenek.
Én rühellettem az általános iskolát, középiskolát.Olyan volt, mint egy pszichiátriai zárt osztály.Volt kötelező foglalkoztatás, de szabad akaratod , választási lehetőség ,az semmi.
Az egyetemet meg nagyon szerettem, ugyanis miután keresztülküzdöttem magam az alapozótárgyakon, alig volt kötelező tárgy, de kötelezően választható meg nagyon sok volt.Érdeklődési körömnek, affinitásomnak megfelelően választhattam.
12#
Nem feltétlenül.
Mehetne uszodába és ott kapna igazolást,hogy leúszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!