Egyetértetek,hogy a magyar közoktatással a választások lehetőségének a hiány a probléma?
Én egyetértek azzal,hogy legyen valamiféle kötelező sporttevékenység.Viszont, azt a diák maga dönthesse el,hogy úszni akar, kosárlabdázni,hokizni vagy vívni...stb
Ugyanúgy, a kötelező olvasmánnyal sincs probléma, csak legyenek megadva opciók.Lehet,hogy a diák a háta közepére sem kívánja a légy jó mindhaláligot és ő Harry Pottert akar olvasni vagy a bibliát.
Nyilván ezek apróságoknak tűnnek,de sokat jelentenek.
Én rühellettem az általános iskolát, középiskolát.Olyan volt, mint egy pszichiátriai zárt osztály.Volt kötelező foglalkoztatás, de szabad akaratod , választási lehetőség ,az semmi.
Az egyetemet meg nagyon szerettem, ugyanis miután keresztülküzdöttem magam az alapozótárgyakon, alig volt kötelező tárgy, de kötelezően választható meg nagyon sok volt.Érdeklődési körömnek, affinitásomnak megfelelően választhattam.
“ Ugyanúgy, a kötelező olvasmánnyal sincs probléma, csak legyenek megadva opciók.Lehet,hogy a diák a háta közepére sem kívánja a légy jó mindhaláligot és ő Harry Pottert akar olvasni vagy a bibliát.”
TÁMOGATOM!
Máris több ember olvasna könyvet és nem utáltatnák meg az olvasást…
Legyen kötelező olvasás, de a diák válassza ki it akar és arról meséljen ha kiolvasta
“ Én egyetértek azzal,hogy legyen valamiféle kötelező sporttevékenység.Viszont, azt a diák maga dönthesse el,hogy úszni akar, kosárlabdázni,hokizni vagy vívni...stb”
Támogatom
#8 Hát ezeknél a Soros fizette orvosoknál többet tudok.
Ne a Soros médiából tájékozódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!