A tüntető tanár kapcsán miért hallgat arról mindenki, hogy mekkora fekete jövedelmük van a különóráikból?
A kérdés költői..
Simán el lehet kérni legalább 4000et óránként és nagyon lazán számoltam, idegennyelvnél még többet. Tartson egy nap csak kettő órát 5000-ért. Heti 5 nappal, az 10 óra, havi 200.000 forint. Mi a bánatról beszélünk?
#30 Nem kezdjük, mert én olyan szakmában dolgozom ahol a pénz számít csak, de ezt a hisztiző tanárok is megtehetnék, hogy váltanak.
Aki ilyen területre megy az ne a pénz miatt menjen.
Jogos a kérdés:).
Mo.-n ez a "Kéz kezet mos" alapon nemgondolkodás évezredes probléma.
Jaa hát akkor kedves kérdező, menjél, végezd el a 6 év egyetemet, majd bazd el az összes napodat arra hogy órákat tartasz du 3-ig, utána hazamész, megtartasz még 4-5 magánórát, aztan meg este 11-ig tervezel másnapra. Micsoda jó szerződés:) Gratulálni tudok csak.
Érdekes, más munkahelyen akkor miért nem kell még plusz órákat vállalni ahhoz hogy ne halj éhen?
Na, itt az ékes példája annak, hogy miért fog lelépni a velem együtt végzettek 95%-a :) Hat év egyetem után még probléma neki hogy a pihenőidőmet további munkára áldozom, más meg 22 évesen céges kocsit kap, mert marketinges.
De nem baj, kedves kérdező, majd ga gyerekeid lesznek, rájössz hogy miért kéne befejezni a tanár ócsárlást. Szerencsére nekem azzal már nem kell foglalkoznom 😊
"mert én olyan szakmában dolgozom ahol a pénz számít csak"
Melyik is ez a terület?
"Aki ilyen területre megy az ne a pénz miatt menjen."
Nem kell ahhoz a legélesebb késnek lenni a fiókban, hogy valaki tisztában legyen azzal, hogy nem a pénzt miatt megy sem most, sem az elmúlt akárhány évtizedben bárki is pedagógusnak Magyarországon.
Tisztességes fizetést szeretnének a napi 8-10, de jellemzően inkább még több munkáért, ahogyan te is és mindenki más is a saját munkájáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!