Miért akadályozza ennyi magyar ember a Fidesz országépítő tevékenységét?
Figyelt kérdés
2010 ben amikor a Fidesz átvette az irányítást, egy szétégetett országot vett át Gyurcsányétól. Eloltotta a tüzet, majd elkezdett építkezni. Az ország rakétakilövéshez hasonló módon szárnyalt, a minimálbér 200 ezer forint lett, az átlagfizetés fél millió. Hatalmas előrelépés. Természetesen vannak még problémák, és nem is élhet mindenki jól, de a Fidesz 2010 óta dolgozik rajta, és az ország nagyobbik részének sokat is segített, sajnos beütött a kovid, háború lett a szomszédban, szankciók bomlasztják az Eu-t. Ilyenkor még nehezebb a helyzetük. Társadalmi összefogás kéne, mindenkinek támogatni kéne a kormányt, nem pedig lázadozni ellenük. Az ellenzéki politikusok mondvacsinált hazugságokkal bombázzák a Fideszt, a tanárok ahelyett, hogy megvárnák a fizetésemelésüket, tovább követelőznek. A Fidesz egy hihetetlenül magas hatékonyságú gépezetet működtet, de ahhoz az alkotóelemek működése is kell, hogy folytathassa azt a hihetetlen ütemű fejlődést, amit 2010 óta elkezdtett. Nyilván nem minden tökéletes, de az előrelépés hatalmas, mint írtam, sajnos most nehéz idők vannak, ilyenkor ebbe bele kell nyugodni. Támogatni kéne a Fideszt, nem lázadozni ellenük! A Fidesznél nagyobb gyarapodást eddig senki sem tudott felmutatni ebben az országban, ELŐRE!!!2022. dec. 25. 12:02
41/48 anonim válasza:
#40: Nem, ez nem magyarázat. A rossz Gyurcsány kormányzás maximum néhány évig lehetett okolható. Okolhatjuk amiatt, hogy például Szlovákia megelőzött minket, vagy hogy Románia ennyire megközelített. De azért, hogy ma, 2022 végén nálunk jelentősen magasabb az infláció a környező országokhoz képest, ezért csakis a jelenlegi kormány a felelős. Ők osztogattak nyakló nélkül választások előtt, amikor már tartalékolni és fékezni kellett volna. Most meg nem győznek adót emelni. Ez minden, csak nem felelős kormányzás.
42/48 anonim válasza:
Kérdező, a libernyák szót is a patkány gazdádtól tanultad.
Mit mond ez el rólad?
43/48 anonim válasza:
De hova lett a vörösiszapkárosultaknak összegyűjtött adomány?
44/48 anonim válasza:
Engem gyíkká változtatott!!
De már elmúlt.
45/48 A kérdező kommentje:
"Kérdező, a libernyák szót is a patkány gazdádtól tanultad.
Mit mond ez el rólad?"
A libernyák szót a gyakorisoktól tanultam, csak hogy tudd.
2022. dec. 26. 23:46
46/48 anonim válasza:
#45: És miért veszed át az ilyen alpári kifejezéseket bárkitől is? Én se hívok senkit fidesznyiknek, fidesztálibnak, de még csak jobbernek sem. Szerintem ha nem tudjuk a minimális tiszteletet megadni a másiknak, akkor semmi értelme a vitának, mert úgysem fog semmi értelmes kikerekedni belőle.
47/48 A kérdező kommentje:
"#45: És miért veszed át az ilyen alpári kifejezéseket bárkitől is? Én se hívok senkit fidesznyiknek, fidesztálibnak, de még csak jobbernek sem. Szerintem ha nem tudjuk a minimális tiszteletet megadni a másiknak, akkor semmi értelme a vitának, mert úgysem fog semmi értelmes kikerekedni belőle."
Akkor te kivétel vagy az ellenzékiek között. :))
2022. dec. 29. 17:39
48/48 anonim válasza:
Amúgy ki akadályozza a fideszt 2-3os többséggel vannak,a köztársasági elnök is az alkotmánybíróság is az ő embereikből áll.Hogy tudnák akadályozni? A hozzánemértés és a korrupció, ez jellemezte az elmúlt 30 év politikáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!