Miért akadályozza ennyi magyar ember a Fidesz országépítő tevékenységét?
"Ami az inflációt illeti, a háború mindenkit érint, de a környéken sehol nem ilyen magas az infláció. A többi európai ország inflációja és a magyar infláció közötti különbség a kormány elhibázott gazdaságpolitikájának következménye. Nem tudom, hogy ezen mit olyan nehéz felfogni."
Az a problémád hülyegyerek, hogy szerinted ezt nem fogtam fel, pedig már rég felfogtam, de nem pontosan az történt, ahogyan te írtad. Nem a Fidesz hibája a magas infláció, de a magyar helyzet miatt lett magasabb, ez igaz. Tényleg a magyar helyzet miatt ilyen magas, de ez több mindennek köszönnhető és nem a fidesz hibája. Az egyik oka Gyurcsány ámokfutása, amiből nem sikerült a fidesznek kihoznia az országot.
"Már a háború előtt fél évvel árstoppozni kellett."
És akkor volt ekkora infláció, mint ma? :)) Sakk Matt libernyák.
#32: Először is megköszönném, ha nem hülyegyerekeznél. Én is annak tartalak, de visszafogom magam. Tedd te is azt.
A magyar helyzet miatt ilyen magas, de nem a Fidesz hibája, aha. Azért ilyen magas a az infláció, mert Gyurcsány 15 évvel ezelőtt szarul kormányozott. Te tényleg menthetetlen vagy.
"#32: Először is megköszönném, ha nem hülyegyerekeznél. Én is annak tartalak, de visszafogom magam. Tedd te is azt.
A magyar helyzet miatt ilyen magas, de nem a Fidesz hibája, aha. Azért ilyen magas a az infláció, mert Gyurcsány 15 évvel ezelőtt szarul kormányozott. Te tényleg menthetetlen vagy."
Igazad van, te nem írtál ilyet. De őszintén, a hülyegyerek amúgy rosszabb a menthetetlennél? Tudom ez dilemma, de jobb? De ha ennyire zavar, akkor bocsika.
Igen, azért. Tudod a Fidesz gyurcsánytól egy csődközeli országot vett ár, és virágzó fejlődésnek indította, csak sajnos a kovid megjelent és a háború is és a dilettáns Eu-s szankciók is. Ez megtorpantotta az addig szárnyaló gazdaságot.
"A magyar helyzet miatt ilyen magas, de nem a Fidesz hibája, aha. Azért ilyen magas a az infláció, mert Gyurcsány 15 évvel ezelőtt szarul kormányozott. Te tényleg menthetetlen vagy."
mert a Fidesz arra áldozott egy csomó energiát, hogy a Gyurcsányi pöcegödröt elindítsa a fejlődés útján. Ha 2010 előtt is ilyen nagyszerű csapat vezette volna az országot, akkor ma nem lenne ekkora baj. Szerinted mindegy, hogy milyen alapokat kapsz, ha várat kell építeni? Ne mond már, hogy az indulási pont (azaz 2010) nem mindegy, az utóbbiak terén. A Fidesz nagyszerű kormányzását akkor élvezhetnénk, ha előtte is olyan jól vezették volna ezt a kis országot, ahogy Orbán Viktor teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!