Magyarországon miért nincs igény jogbiztonságra és érdekérvényesítésre?
Természetesen jogszabályt alkotva és éjszaka keresztülvíve…
De csak rád szabva, elvégre 2/3, az a fideszesek szerint “teljhatalom”.
Muka!
“… el kell fogadnod, ha a kormány kétharmados többséggel úgy módosítja a törvényeket, ahogy akarja, akkor is, ha az neked nem tetszik.”
Hol vagy Murka fideszes rajongó?
Élsz még? 😂😂😂
Csak ôk vannak többségben (80%).
Esélyed sincs a csôcselék ellen 14-es…
"Örülök 9., hogy majdnem sikerült szöveget értelmezned."
Nekem sikerült, neked nem. A jogbiztonságba beletartozik az is, hogy a társadalom betartja az adott törvény és jogrendszert, nem igaz? Akkor is, ha az egyén a törvényeket hibásnak tartja.
"Kérdésem!
Akkor, ha holnaptól a kormány bevezeti, hogy nem ehetsz egy falatot sem, akkor te elfogadod murka?"
Érdekes, hogy pont te vádoltál meg engem szövegértésbeli hiányosságokkal. Te sírtál a jogbiztonságért, aminek része a törvények betartása is, nem én. Én sem a demokráciában, sem a jogrendszerben nem hiszek. Miért is kéne? A jogrendszer alapján Hitlert, illetve az egész 3. Birodalom vezetését nem lehetett volna elítélni, hisz azok a törvények, amik pl. a holokausztot, és egyéb emberellenes tevékenységeket tiltottak, a VH után jöttek létre. Tehát ha te a jogrendszerben hiszel, akkor Hitlert egy jogkövető állampolgárnak, a sztrájkjogtól megvont tanárokat pedig törvényszegőnek kell titulálnod. Na, ennyit ér a jogrendszer...
"Természetesen társadalmi egyeztetés nélkül, ami a demokrácia egyik ismérve."
A demokráciának egyébként nem része a társadalmi egyeztetés... Max annyiban, hogy bizonyos időszakonként jogod van új kormányt váltani. A demokráciában még csak az sem tilos, hogy egy párt hazudjon. Tehát ha te demokrata vagy, el kell fogadnod a kétharmaddal járó, csaknem korlátlan hatalmat.
"Hol vagy Murka fideszes rajongó?
Élsz még? 😂😂😂"
Hogy te mennyire ostoba vagy...
A kérdésedre reagáltam a jogrendszer kritikájával kapcsolatban. A Fidesz rajongásról annyit, hogy 2 éve nem élek Magyarországon, mert elegem volt a politikai és társadalmi helyzetből.
Na, akkor ennyit a szövegértési gondokról...
Murka, fidesz droid.
Válaszolj.
Ha a kormány elfogad egy jogszabályt, hogy nem ehetsz, akkor elfogadod?
Elvégre te magad írtad, hogy, ha nem tetszik, akkor is el kell fogadnod. 😂
“…demokráciának egyébként nem része a társadalmi egyeztetés..”
😂😂😂😂😂😂
Jòl van fidesz droid.
Ajánlom nézz utána jobban, mert iszonyat sötét vagy. 😂😂😂
Biztosan nem Svájcban élsz, hanem Magyarországon.
Murka, fidesz droid!
- Boldog Karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!