Hol van itt válság és infláció?
Figyelt kérdés
Ma voltam a piacon kis kenyeret vettem meg olcsó felvágottat, krumplit és tésztát, mert olyanok az árak hogy krumplis tészta és kis felvágott lesz karácsonykor de mindenhol tömeg volt vették a drága Pick párizsit halat húst....hát hol van itt válság komolyan?2022. dec. 23. 15:31
2/11 anonim válasza:
Miért, ki mondta, hogy válság van?
Infláció? Korábban is volt 30 is, és?
3/11 anonim válasza:
Nézz meg egy kimutatást, ahol világosan le van írva, hogy csökkent az élelmiszer fogyasztás a növekvő árak miatt, ettől még nyilván vesznek az emberek ételt, csak többször kevesebbet pl. Egyébként válság nincs, csak válság közeli állapot.
4/11 anonim válasza:
Nincs válság, csak kissé spórolni kell...
5/11 anonim válasza:
A boltok tömve vannak,viszont párszáz embernél nem látsz többet még egy hipermarketben sem.a pijacra meg a szegények járnak,némi krumplit venni és jókat pletykálni.
6/11 anonim válasza:
Csak kis kenyére meg olcsó felvágottra, krumplira és tésztára futotta, mert olyanok az árak, hogy krumplis tészta és kis felvágott lesz karácsonykor.
De nincs válság, nem, nincs :D
nincs :D
Nincs :DDD
7/11 mindentudó99 válasza:
Mondjuk úgy hogy nem egyformán érinti az embereket ez a drágulás. Én se halok éhen de jobban nézem a költéseket meg hogy mit rakok a kosárba. Dunaújváros Interspar tegnap alig találtam parkolót. Tömve volt az üzlet. Gondolom a Tesco ugyan ez. De az alsóbb réteg akiket legjobban érint az infláció eddig se igen jártak hipermarketekben. Kocsijuk sincs. Szóval hidd el vannak szegények akiknél igen is számít az infláció.
8/11 anonim válasza:
én Budapest egy jó részén lakom, elit környék
ma reggel voltam a Sparban. tömeg nem volt, de voltak néhányan
én megvettem mindent ami 50%-os volt (felsőcomb 1kg, tej, joghurt, saláta, gomba, túró - ezeket találtam félárban a 27-i lejárat miatt)
mert engem érint az infláció.
9/11 anonim válasza:
A zemberek nagy játékosok egymással szemben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!