Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol van itt válság és infláció?

Hol van itt válság és infláció?

Figyelt kérdés
Ma voltam a piacon kis kenyeret vettem meg olcsó felvágottat, krumplit és tésztát, mert olyanok az árak hogy krumplis tészta és kis felvágott lesz karácsonykor de mindenhol tömeg volt vették a drága Pick párizsit halat húst....hát hol van itt válság komolyan?
2022. dec. 23. 15:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Ezek szerint csak nálad.
2022. dec. 23. 15:36
 2/11 anonim ***** válasza:
26%

Miért, ki mondta, hogy válság van?

Infláció? Korábban is volt 30 is, és?

2022. dec. 23. 15:38
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Nézz meg egy kimutatást, ahol világosan le van írva, hogy csökkent az élelmiszer fogyasztás a növekvő árak miatt, ettől még nyilván vesznek az emberek ételt, csak többször kevesebbet pl. Egyébként válság nincs, csak válság közeli állapot.
2022. dec. 23. 15:41
 4/11 anonim ***** válasza:
6%
Nincs válság, csak kissé spórolni kell...
2022. dec. 23. 15:42
 5/11 anonim ***** válasza:
53%
A boltok tömve vannak,viszont párszáz embernél nem látsz többet még egy hipermarketben sem.a pijacra meg a szegények járnak,némi krumplit venni és jókat pletykálni.
2022. dec. 23. 15:49
 6/11 anonim ***** válasza:
69%

Csak kis kenyére meg olcsó felvágottra, krumplira és tésztára futotta, mert olyanok az árak, hogy krumplis tészta és kis felvágott lesz karácsonykor.

De nincs válság, nem, nincs :D

nincs :D

Nincs :DDD

2022. dec. 23. 15:58
 7/11 mindentudó99 ***** válasza:
85%
Mondjuk úgy hogy nem egyformán érinti az embereket ez a drágulás. Én se halok éhen de jobban nézem a költéseket meg hogy mit rakok a kosárba. Dunaújváros Interspar tegnap alig találtam parkolót. Tömve volt az üzlet. Gondolom a Tesco ugyan ez. De az alsóbb réteg akiket legjobban érint az infláció eddig se igen jártak hipermarketekben. Kocsijuk sincs. Szóval hidd el vannak szegények akiknél igen is számít az infláció.
2022. dec. 23. 16:15
 8/11 anonim ***** válasza:
80%

én Budapest egy jó részén lakom, elit környék

ma reggel voltam a Sparban. tömeg nem volt, de voltak néhányan

én megvettem mindent ami 50%-os volt (felsőcomb 1kg, tej, joghurt, saláta, gomba, túró - ezeket találtam félárban a 27-i lejárat miatt)

mert engem érint az infláció.

2022. dec. 23. 16:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A zemberek nagy játékosok egymással szemben is.
2022. dec. 23. 17:08
 10/11 anonim ***** válasza:
64%
Ausztriában.
2022. dec. 23. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!