Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Tóta W....

Mi a véleményetek Tóta W. Árpád Karácsony alkalmából közzétett véleménycikkéről?

Figyelt kérdés

"A szerző kifejtette, hogy Jézus születésének dátuma „bevallottan kamu”, „a Jézus-mondakör maradékát pedig lassanként visszateszi a mesekönyvek közé Európa népe."

[link]

Sose bírtam a vallást, de esküszöm ez a f*sz eléri, hogy templomba fogok járni.

2022. dec. 22. 22:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
63%
Tóta W. egy kiváló tehetségű provokátor. Ő ezzel tesz hozzá az országhoz. Van, aki bírja, van, aki nem. De lássuk be, hiányozna, ha nem lenne.
2022. dec. 22. 23:01
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

"A vicc, hogy nem vagyok templombajáró, mégis bosszant. Hogy miért? Mert érezni a rosszindulatot, hogy direkt Karácsony előtt, amikor van egy vallásos hangulat az emberek jó részében, bennem is, ocsmány módon rúg egyet a vallásba. Ízléstelen és buta, mint ő."

MÉg egyszer: az ország 97%-a nem jár templomba, semmiféle vallásos hangulata nincs. Ráadásul ezt a cikket nem nyomja senkinek az arcába senki, nem harsog a fideszes propagandamédiából. Ezt csak az találja meg, aki a célcsoport, vagy aki ilyen mandiner szintű szennyeket olvas.

2022. dec. 22. 23:01
 13/21 A kérdező kommentje:
#11: Nekem nem hiányozna.
2022. dec. 22. 23:02
 14/21 anonim ***** válasza:
Muti már azt a cikket, most már érdekel:D
2022. dec. 22. 23:13
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha van HVG előfizud, akkor meg tudod nézni, én csak ott találtam meg a neten.

[link]

Lehet, hogy máshol fenn van, csak én nem találtam meg, ha valaki tudja, tegye be a linket.

2022. dec. 23. 01:24
 16/21 A kérdező kommentje:
Nagyon beteg világban élünk, hogy emberek fizetnek azért, hogy Tóta W. kereszténygyalázó cikkeit olvassák. Elértük a gödör alját.
2022. dec. 23. 01:28
 17/21 anonim ***** válasza:
Minden cikkert fizet valaki, maskepp nem irodna es jelenne meg.
2022. dec. 23. 02:27
 18/21 anonim ***** válasza:
Az ingyenes cikkekért többnyire reklámnézéssel vagy valami hasonlóval fizetsz.
2022. dec. 23. 04:15
 19/21 anonim ***** válasza:
22%

Az átlag, buta, tájékozatlan, olvasatlan magyar ember, ezeket a dolgokat nem is érti, mélységében nem látja át. Nem tudja, hogy miert ír ez ilyeneket. Persze, aki tudja, hogy tóta zsidó ember, mindjárt más megvilágításba kerülnek a dolgok. Neki, mint zsidó embernek szinte kötelessége ekézni Jézust. Hiszen a zsidók szerint Jézus hamis próféta, mert a messiás még nem jött el. Az ószövetségről egy szót sem ejt, hogy mózes ketté választotta a vörös tengert, az rendben van, hihető, nincs is vele semmi gond. Persze, hogy nem tudja a karácsonyfát értelmezni, hisz náluk menora és hanuka van. 90%, hogy neki ez a feladata, valószinűleg egyeztet ezekről, vagy lehet, hogy konkrétan megkapja, miről írjon.

Amúgy, ha egy magyar újságíró elkezdené az ószövetséget, vagy mózest megkérdőjelezni, abból nagy balhé lenne. Ebből nem lesz. Itt ezt lehet.

Mindenesetre: Áldott, békés karácsonyt kívánok Magyarok!

2022. dec. 23. 10:53
 20/21 A kérdező kommentje:
#19: Hát még akkor mi lenne, ha a muszlimok vallásáról mondana ilyet. Ők általában késsel, bombával intézik el az ilyeneket. Mondjuk nem lenne baj, ha megtenné.
2022. dec. 23. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!