Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon 2023-ban további vegzálá...

Vajon 2023-ban további vegzálás fog jutni a kormány által az magyar LMBTQ közösségnek ? Köszönhetően annak, hogy az európai bíróság minimum pénzbírsággal fogja súlytani hazánkat a "gyermekvédelmi"-nek csúfolt, de valójában homófób törvény miatt ?

Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 19:04
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
29-es Végül is van olyan erős a magyar gazdaság, nem kell nekünk uniós ingyen pénz, mi a piacról is tudjuk finanszirozni a kiadásokat, akkor csak rajta tessék. A forint értékállósága sem biztosított, mindenki csak veszít rajta, a háború előtt is már 9%-os infláció volt az élelmiszerárakban... El kell ezeket kergetni én mondom.. szakértők ezek ??? Hát egy nagy sz**rt..
2022. dec. 27. 13:16
 32/43 anonim ***** válasza:
0%

A gyermekvédelmi népszavazás ugyan érvénytelen de sikeres volt.3,7 millió ember osztotta a kormány álláspontját.Ez hatalmas felhatalmazás.

Igen,a kormány alkalmatlan ezzel egyet kell értenem.Nemzeti kormány kell ami majd kézbe veszi a gazdaságot és az LMBTQP lobbinak is sikeresen gátat szab.

2022. dec. 27. 13:24
 33/43 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező újra leírom talán megérted ha nem akkor sajnos menthetetlen vagy.

Amikor csatlakoztunk a szent Unióhoz az LMBTQ propaganda iskolákba történő beengedése nem volt része az alapszerződésnek.Ezt számon kérni utólag több mint pofátlanság és nem mellesleg jogellenes.Mondhatnám azt is nem jogállami amit most velünk csinálnak.Az a pénz jár nekünk,nem könyöradomány.Ha nem kapjuk meg a pénzt nem marad más hátra mint a kilépés és az eddigieknél sokkal szigorúbb LMBTQ ellenes törvényeket kell hozni.

2022. dec. 27. 13:48
 34/43 anonim ***** válasza:
88%
#33: Te nem vagy normális, ha azért akarsz kilépni, hogy ne műtsenek át óvodásokat, amit egyébként senki se akar..
2022. dec. 27. 13:51
 35/43 anonim ***** válasza:
0%

34.

Ha tényleg nem akarnak senkit átműteni akkor sajnos a baloldal elég rossz tanítványa a nyugatnak az LMBTQP szervezetekről már nem is beszélve...

2022. dec. 27. 14:09
 36/43 anonim ***** válasza:
88%
#35: Értem én, hogy szereted az összeesküvés-elméleteket, de szerintem jobban járnál, ha olvasnál, tanulnál és fejlesztenéd magad.
2022. dec. 27. 14:32
 37/43 anonim ***** válasza:
0%

36.

Köszönöm de nincs szükségem a tanácsaidra.

A tények makacs dolgok hiába is próbáljátok meg a csillagokat is letagadni az égről,az baloldal és az LMBTQ mára egybeforrt.

Nyilván útjukban áll a törvény nem véletlenül támadják.Saját magukat buktatják le.Szánalmasak de egyben viccesek is.

2022. dec. 27. 14:40
 38/43 anonim ***** válasza:
88%
#37: Évekig éltem külföldön, semmit nem tapasztaltam abból, amitől ti rettegtek. Ezek a valódi tények, amikről nem akarsz tudomást venni, mert sajnos korlátolt vagy.
2022. dec. 27. 14:44
 39/43 anonim ***** válasza:
0%

38.

Ja igen ha nem tudsz érvelni akkor jöhet a személyeskedés...

A külföld az egy nagyon tág fogalom már ha ott éltél egyáltalán itt bárki bármit mondhat.

Semmi LMBTQ propaganda,sorra nyiló b.zibárok,akkor sajnos vak ha ezeket nem veszed észre vagy esetleg tudatosan homokba dugod a fejedet.

2022. dec. 27. 14:50
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

#39: Az általad gyűlölt külföldön éltem.

A melegbárokkal meg nem tudom mi bajod, ilyenek még Moszkvában is vannak. Ami neked propaganda, az a normális emberek szemében elfogadás.

2022. dec. 27. 15:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!