Vajon 2023-ban további vegzálás fog jutni a kormány által az magyar LMBTQ közösségnek ? Köszönhetően annak, hogy az európai bíróság minimum pénzbírsággal fogja súlytani hazánkat a "gyermekvédelmi"-nek csúfolt, de valójában homófób törvény miatt ?
Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 19:04
11/43 A kérdező kommentje:
Az aberráltság most is keleten van ahol emberek százezreit ölik meg semmiért, holmi területi civakodás ürügyén.. Valahogy jó lenne ha magyarország kiözelítene nyugathoz, és minden ember aki megszületett és dolgozni szeretne élhetne a jogaival, függetlenül attól, hogy melyik közösségnek a tagja..
2022. dec. 22. 20:26
12/43 anonim válasza:
#10: Nem tudom milyen kapuról beszélsz, de mindegy is.
13/43 anonim válasza:
Hát persze, hogy nem tudod, persze....
14/43 anonim válasza:
#11 Két különböző dolgot meg ne hasonlíts össze, nem a háborúról beszéltünk, hanem a meleg lobbiról.
15/43 anonim válasza:
#13: Figyelek. Milyen kapuról beszélsz?
16/43 anonim válasza:
Belőled elég volt ennyi, bocs, cuncimókus! Érted vagy sem, a te dolgod.
17/43 anonim válasza:
#16: Sejtettem, hogy komolytalan vagy és csak hantázol.
18/43 anonim válasza:
Láthatjuk a kérdező (vélhetően kormánypárti) érvelési képességét. Micsoda keresztény szellemű, nemzeti összetartozást serkentő, konstruktív elemeket tartalmaz a 18-as válasza! Ez már igen! Ehhez aztán kell tudás. Le merem fogadni, hogy ehhez legalább 3 PhD-re volt szüksége. Másképpen egy ilyen színvonalas komment megárísa lehetetlen.
(Aki nem értené: irónia)
19/43 anonim válasza:
Bírom hogy úgy beszéltek a másságról hogy abberaltsag meg normalitás ellentéte mintha a heterok olyan erkölcsös emberek lennének🤣nem tudom milyen fura görbe tükrön keresztül látjátok magatokat hozzánk képest én sehol se latok szent erkölcsös NORMÁLIS embereket
20/43 A kérdező kommentje:
Na igen, csak a heterónak szabad megcsalni a párját, a melegnek nem.. Ennyit a heterók erkölcséről, ami hírhedt inkább mint híres, én a helyükben, ma szenteste nem mennék templomba sem, nehogy leszakadjon a plafon rájuk -a vétkeik miatt- és sok 100 áldozattal induljon a karácsony..
2022. dec. 24. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!