Egyetértenétek, ha magánorvosként állami munkára köteleznének benneteket? Az embereket is államosítják már?
Húzós dolog, de ugye az a kérdés, hogy mit csináljanak, ha nincs elég orvos az államiban?
Hagyják bedőlni az állami ellátást teljesen?
Mert akkor egyre több ilyen lesz:
Januártól bezárják a szentesi kórház szülészetét
Nem értenék egyet, hanem szépen AZONNAL CSOMAGOLNÉK!
Ez az ország eddig sem érdemelte meg az orvosait, mert eddig is magasról tojt az egészségügyi rendszerre a politika!
Egyszerűen kell hagyni összedőlni, aztán a sok kretén, ha már emberek halnak meg, talán előbb-utóbb elgondolkozik, hogy továbbra is erre a gyalázatos politikai rezsimre akar-e szavazni, vagy végre valami változást szeretne!
Ameddig ez a rezsim van, amelyiknek ilyen helyzetben sincs jobb ötlete, mint a kényszerítés, addig nem szabad Magyarországon orvosnak lenni / maradni!
Nem: el kell törölni azt a rossz jogszabályt, hogy kizárja egymást a magán vagy állami munkavállalás.
Engem jogállamisági oldalról aggaszt a kérdés: a magántulajdon már nem védett, az állam bármit megszerezhet, de hogy már az egyén sem, ez szerintem durva....
A MOK úgysem fog engedni ilyet.
Jó érdekérvényesìtő képességeik vannak.
Mennyi fidesznyalonc van itt.
3-as: Igen, dőljön be az egész, akkor majd felfogja a narancsjobbágy, hogy gondolkodni kellett volna. Ha nem akarják, hogy bedőljön, akkor meg vegyék emberszámba őket és hallgassák meg a véleményüket, ne egy maffiózó rendőrt küldjenek a nyakukra és ne erőszakkal kényszefítsék őket munkára szar pénzért, vezényelve.
Mi lesz a következő? Ha a mávnál mérnökhiány lesz, majd vezényelnek oda embereket a Boschból? Ha buszsofőrhiány lesz a volánnál, vezényelnek valamelyik magán turistabuszos vállalkozástól?
Mit adott ez a szarházi állam bárkinek is, amiért cserébe elvárja, hogy kihúzzák őket és a primitív híveiket a szarból pl. egy Covid-helyzetben? Én ha orvos lennék, biztos, hogy nem mennék sehova, küldjenek értem egy katonát, ha annyira fontos vagyok, aztán lőjön fejbe, ha mer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!