Igaz, hogy átlag dolgozó emberek is mennek az ingyen ételosztása? Olyan nagy a szankciós infláció miatt kialakult szegénység?
Sok helyről olvasom, hogy egyre többen járnak ételosztásra. Már átlag dolgozó emberek mint te vagy én is lopkodnak a boltokból, mert nem telik. Járnak az ingyen ételosztásra is. Most itt egy cikk amit lementettem. Vajon igaz lehet?
Én csak pár hete járok ételosztásra, mert a kosztpénzből lootboxokat vettem a gamer piacon. Ezt betudom az ország eladósodásának és a szegénységnek ami a háború miatt történt. Viszont a szomszéd orvost nem láttam. Nem ismertem fel mást. Valóban ilyen rossz a helyzet? [link]
Itt az oldalon is volt több kérdés is arról, hogy menjen-e vagy sem.
Nem azért, mert nem engedheti meg magának az emelkedet télelmiszerárakat, hanem azért, mert nem AKARJA megengedni magának és így akar spórolni.
Ahogy te is inkább videójátékos hacukákra költöd a pénzedet, nem kenyérre.
Nem a magyarok anyagi helyzete vna ilyen állapotban, hanem a magyarok felelősségtudata. Bzmeg, a hajléktalanoktól elvenni, ahhoz már pofa kell...
"Már átlag dolgozó emberek mint te vagy én is lopkodnak a boltokból, mert nem telik."
Én nem ismerek személyesen olyan embert, akiről tudnám, hogy boltból lopkodna. Többektől kérdezem, hogy ez tényleg általános?
Mi megyünk, amikor egy ételt nagy mennyiségben főznek, sokkal finomabb, mint ha kislábosban csinálják. A gulyás, a halászlé, a pörkölt stb, mind finomabbak!
Legfeljebb nem marad egy két csövesnek, na bumm, ők már úgyis megszokták, hogy éhesek, meg a gyomruk is össze van szűkülve.
Elmegyünk, az egész családdal, aztán kajálunk egy jót. Meg is nézem, hol, mi lesz a menü!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!