Igaz, hogy átlag dolgozó emberek is mennek az ingyen ételosztása? Olyan nagy a szankciós infláció miatt kialakult szegénység?
Sok helyről olvasom, hogy egyre többen járnak ételosztásra. Már átlag dolgozó emberek mint te vagy én is lopkodnak a boltokból, mert nem telik. Járnak az ingyen ételosztásra is. Most itt egy cikk amit lementettem. Vajon igaz lehet?
Én csak pár hete járok ételosztásra, mert a kosztpénzből lootboxokat vettem a gamer piacon. Ezt betudom az ország eladósodásának és a szegénységnek ami a háború miatt történt. Viszont a szomszéd orvost nem láttam. Nem ismertem fel mást. Valóban ilyen rossz a helyzet? [link]
13 "Előadták, hogy hülyék lennének normál életet élni, ha kapják a hajléktalan segélyt, a szállón 3x ételt, adomány ruhát, meg a téren is össze lehet lejmolni azt a költőpénzt amiből jut még sok mindenre.
Összességében magasabb az életszívvonaluk, mintha elmennének napi 8 órában gályázni és maguknak kellene megoldani az életüket."
Be lehet jelentkezni hajléktalan szállóra ha lakásod van?
Igaz.
Itt Pécsen most volt ételosztás.
Nézd meg alaposan a rászorulókat. Sokan gyerekkel mentek.
#21-nek (kérdezőnek):
Igen.
Maga a szálló csak egy szolgáltatás az adott alapítvány részéről, bejelentkezni nem tudsz.
És nagyon sok hajléktalannak és rászorulónak van bejelentett lakcíme.
"mert a kosztpénzből lootboxokat vettem a gamer piacon."
Nincs több kérdésem.😂
#26-nak:
Scsitrobuj more, mert zsatar lesz!
Ne itt emberkedj.
#28-nak:
A google fordítóban nincs Oláh.
Lefordítani pedig bonyolult, ezért hanyagolom. A címzett érti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!