Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » ✅Most mikor nagymértékben...

✅Most mikor nagymértékben erősödik💪 a forint a Dollármédia mélyen hallgat? Miért?

Figyelt kérdés

440 felett is volt bőven a zöldhasú nem olyan rég, mára elképesztő forinterősödés után több, mint 60 forintot(!!) erősödött ezidáig, a baloldali média és politikusok mégsem erről beszélnek.

Nem az lenne a helyes, hogy erről is beszámolnak?

Mutasson valaki olyan kormányt, aki el tudta érni, hogy ilyen rövid idő alatt a forint képes volt több, mint 60 forintot erősödni. Ez több, mint 15 százalék!!

Ez jó és szép, a tendencia remek. A számok láttán egyértelmű, hogy a forint korábbi gyengülését a spekulánsok támadásai és a háborús infláció okozta.

Ezekről a sikerekről kellene beszélni, nem gondoljátok?

2022. dec. 19. 14:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
90%
#47: Én sem állítottam, hogy mindent rosszul csinálnak. Ha legalább a felét elismernék, mint amit ott felsorolt és megpróbálnának kezdeni vele valamit, már annak is örülnék. Nem tudom, hogy miért nem lehet egy problémát normálisan kezelni és miért kell mindig tagadásba menekülni, illetve felelősöket keresni. Ne legyen már a népszerűség fontosabb, mint az ország érdekei. Szerintem ez nem akkora kérés.
2022. dec. 19. 16:10
 52/81 anonim ***** válasza:
5%

49

Jó, hát ha már a mantránál tartunk, akkor te is annyiban merülsz ki, hogy a gonosz nácik meg Orbán a hibás, a nemzetközi folyamatok pedig csak a tündérmesék részei :)

De te, tanultál...

2022. dec. 19. 16:10
 53/81 anonim ***** válasza:
5%

51

Az a gond, hogy nem nézed az érem másik oldalát. Sok itt az olyan elvakult hozzászólók, akik szerint a sarki jég is Orbán miatt olvad, és Brüsszel maga a feltétel nélküli jóindulat és szeretet. És akkor majd az ilyen emberek megváltják az országot ennyire elvakultan?

2022. dec. 19. 16:13
 54/81 anonim ***** válasza:
100%
#53: Nézem az érem másik oldalát is és tudom, hogy vannak elfogultak, de nem a gyakori kérdéseken hozzaszólóknak kell megváltaniuk a világot. Hanem azoknak, akik olyan helyzetben van, hogy tehetnek is valamit, jelen esetben a kormánynak. Az, hogy mindenért a kormány a felelős, nyilván nem igaz. Ahogy az sem, hogy semmiért nem felelős. Viszont a kormány részéről semmit be nem ismerni már felelőtlenség. Nem lehet valamit úgy megjavítani, hogy nem ismerem fel, hogy hibáztam. Márpedig a kormány folyamatosan mások hibáit próbálja megfejteni, míg a sajátjáról gyakorlatilag tudomást sem vesz.
2022. dec. 19. 16:20
 55/81 anonim ***** válasza:
20%

54

Nézd, a választék adott, hogy kikre lehet szavazni. Olyan pártra nem tudok X-et húzni, amelyik nem létezik.

2022. dec. 19. 16:22
 56/81 anonim ***** válasza:
90%
#52 Én hol és mikor mondtam ilyeneket? :DDD Egy szóval sem említettem Orbánt, sem a nácikat(?). Igen, tanultam, 4 diplomám van. Kíváncsi lennék, hogy ennyi értelmi szinttel neked mennyi van. De tényleg nem vagy semmi, agyf.szt lehet konkrétan kapni tőled.
2022. dec. 19. 16:25
 57/81 anonim ***** válasza:
5%

56

Tőled is, mert előre leírtad, hogy Sorosozni fogok rogyásig. Ez miből jött le neked az állítólagos 4 diplomáddal a hátad mögött? Vagy most azért hisztizel, mert nem így lett? Ennyit tudsz 4 diplomával, hogy itt mindenki csak Sorosozni tud?

2022. dec. 19. 16:28
 58/81 anonim ***** válasza:
87%

Novemberben már volt egy ilyen örömködés, dicsekvés, froclizás a kormányoldaliak részéről a forint erősödésével kapcsolatban; az € kicsivel még 400 HUF alá is ment. Nem volt hosszú örömtánc.

És messze nem jó, nem hogy dicsekvésre alkalmatlan a 400 Ft/€ körüli árfolyam, ha tartós maradna is.

2022. dec. 19. 17:01
 59/81 Koplárovics Béci ***** válasza:
87%

"több, mint 60 forintot(!!) erősödött ezidáig"

Akkor már csak 160-at kell, hogy ugyanott legyünk, mint amikor a csodatévő fidesz átvette a kormányzást azután, hogy kijelentette, hogy alkalmatlan az a kormány, amelyik 300 fölé engedi az eurót. Képzelheted mi lenne, ha egy alkalmas kormányunk lenne!

2022. dec. 19. 17:27
 60/81 anonim ***** válasza:
84%

Azért erősödött ekkorát a dollárral szemben a forint, mert a dollár gyengült is az euróval szemben.

Még a Vadhajtások is elismeri:

"2022-11-10 15:56

400 alá ment a forint-euró árfolyam

A dollár gyengülése kihat a forintra is."

Az euróra egyébként többször is "retkes euró"-ként hivatkoznak.

[link]

2022. dec. 19. 18:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!