Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » ✅Most mikor nagymértékben...

✅Most mikor nagymértékben erősödik💪 a forint a Dollármédia mélyen hallgat? Miért?

Figyelt kérdés

440 felett is volt bőven a zöldhasú nem olyan rég, mára elképesztő forinterősödés után több, mint 60 forintot(!!) erősödött ezidáig, a baloldali média és politikusok mégsem erről beszélnek.

Nem az lenne a helyes, hogy erről is beszámolnak?

Mutasson valaki olyan kormányt, aki el tudta érni, hogy ilyen rövid idő alatt a forint képes volt több, mint 60 forintot erősödni. Ez több, mint 15 százalék!!

Ez jó és szép, a tendencia remek. A számok láttán egyértelmű, hogy a forint korábbi gyengülését a spekulánsok támadásai és a háborús infláció okozta.

Ezekről a sikerekről kellene beszélni, nem gondoljátok?

2022. dec. 19. 14:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
5%

37

Akkor talán ne írj hülyeségeket, és agymenéseket arról, hogy miért van gáz.

Ott a könyvtár, az olvasójegy nem egy ökör ára, tessék beülni olvasni gazdaság történetet. A javadra fog válni, hidd el.

2022. dec. 19. 15:46
 42/81 anonim ***** válasza:
6%

39

A válaszadók 99 százaléka nem olvasta el a teljes beszélgetést, csak címet. Ez rád is érvényes.

2022. dec. 19. 15:47
 43/81 anonim ***** válasza:
94%
41-es, köszi, de tisztában vagyok vele, tanultam történelmet az egyetemen is. És nem írok hülyeségeket meg agymenéseket. Ja és ha már csak sértegetni tudsz mást, és kifogytál az érvekből, meg annyit tudsz kibökni, hogy menj el könyvtárba, ott már látja mindenki, hogy mi is a szinted.
2022. dec. 19. 15:49
 44/81 anonim ***** válasza:
86%
#41 Olyan nagy könyvmoly vagy tesa, hogy azt se tudod, hogy a gazdaságtörténet az egy összetett szó. Biztos nagyon beleástad magad akkor a témába. :D
2022. dec. 19. 15:52
 45/81 anonim ***** válasza:
94%
#42: Én nem a 39-es vagyok, de meghallgattam Matolcsy teljes beszédét, amiben világosan elmondta, hogy mit kellett volna, illetve mit kellene másképp csinálni. De teljesen mindegy,mert sem ti, sem pedig a kormány nem hallgattok rá. Senkire nem hallgattok.
2022. dec. 19. 15:52
 46/81 anonim ***** válasza:
5%

43

Abban mi a sértés, hogy nem olvasol eleget? Ha valóban tanultál volna történelmet, akkor nem írtál volna le iszonyatos hülyeségeket a gazdaságról.

2022. dec. 19. 15:58
 47/81 anonim ***** válasza:
14%

45

Én megnéztem, plusz el is olvastam a teljes beszélgetést, és nem arról van benne szó amit ti állítotok. Hanem arról, hogy egy adott helyzetből hogyan lehetett volna még többet kihozni. Nem arról szólt, hogy az összes döntés 2010 óta csőd.

2022. dec. 19. 16:00
 48/81 anonim ***** válasza:
90%
@47, akkor nézd végig újra, figyelmesebben.
2022. dec. 19. 16:01
 49/81 anonim ***** válasza:
78%
46-os Hát hihetetlen vagy. :D Benne vagyok napi szinten, és látom a helyzetet. De hát a magadfajtáknak semmit sem lehet elmagyarázni, mert csak a saját kis mantráitokat tudjátok nyomatni. Na további szép napot!
2022. dec. 19. 16:03
 50/81 anonim ***** válasza:
8%

48

Nem nekem kell újranézni vagy újraolvasni.

2022. dec. 19. 16:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!