Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki találta ki,hogy a gyermekvé...

Ki találta ki,hogy a gyermekvédelmi törvényt pedofil-törvénynek kell gúnyolni ?

Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 06:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
71%
Onnan tudom, hogy egy konzervatív, prűd országban lakunk, ahol a szexualitás tabutéma.
2022. dec. 19. 07:50
 22/30 anonim ***** válasza:
86%

Magyarországon nem lehet melegekről beszélni, mert akkor a gyerek is meleg lesz magyar logika.

Tipikus szívhang törvény, aggódnak a fideszesek a magzatokért. De amikor Ukrajnában szülészeteket rakétáznak az oroszok akkor meg örömködnek, végre megkapják, nem kellett volna medvebajuszt húzogatni, Zelenszkij a hibás.

Aggódnak a gyerekeinkért nehogy legyen felvilágosítás, miközben ,ha Ukrajnában gyerekek hallnak meg azon meg röhögnek, meg végre de macsó ez a Putyin.

2022. dec. 19. 08:43
 23/30 anonim ***** válasza:
A homofobok és a pedofilok. Bár gyakran átfedés van a két csoport között.
2022. dec. 19. 10:07
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Gyermekvédelmi törvény, mi?

Mondják ezt abban az országban, ahol az egyik legmagasabb az iskolaterror. Ahol a gyereket inkább elviszik több tíz kilométerrel odébb másik suliba, csak hogy ne kelljen a jövő bűnözői közé kerülnie.

Fidesz...hányok tőled.

2022. dec. 19. 11:13
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, százszor tört bele a bicskám ebbe a történetbe, de adok még egy esélyt, hátha legalább arra veszed a fáradságot, hogy végiggondold.

"semmi közöd ahhoz, hogy egy szülő mit beszél otthon a gyerekével"

Számomra döbbenet, hogy nem veszed észre ebben, hogyan csúsztatnak ebben a politikusok. Tegyük fel, hogy én egy kormány vagyok, és azt szeretném elérni, hogy a szülői nevelésbe ne szólhasson bele semmilyen külső ideológia, mert én védem a szülők szabad döntését. Ebben az esetben nem csak azt foglalom alkotmányba, hogy homoszexuális tartalom ne kerülhessen iskolába, hanem ugyanezt csinálnám a hittannal, az erkölcstannal, a reguláris szexuális felvilágosítással is, amelyek pont ugyanennyire ideológiai befolyásoló tényezők.

Ha annyira a szülőket védem, akkor sokkal egyszerűbben is megtehetem annyival, hogy bármilyen tanterven kívüli foglalkozás bevezetéséhez kötelezően a szülők aláírásos hozzájárulása kell, és nem lehet kötelezni senkit sem a részvételre (hozzáteszem: szerintem már eddig is így volt). Így senki nem szól bele, hogyan nevelik a gyerekeket, és nem is emeltük alktományos szintre azt az álláspontot, hogy a homoszexualitás káros a gyerekekre. Csak hát nem ez volt a cél.

Nincs itt szó szülői szabadságról, meg gyerekvédelemről, ez egy nettó ideológiai elhatárolódás, és visszaélés az erőfölénnyel. Mármint én ezt valahol megértem, de ne állítsuk már ezt be valamiféle demokratikus szabadságjog védelmének, mert felfordul a gyomrom.

"eddig senkit nem zavart, hogy nincs transzenemű és meleg felvilágositás az ovikban és az iskolákban"

Igazából ha nem volt, és nem is zavart senkit, akkor miért kellett villámgyorsan alkotmányba is foglalni, hogy még csak a tv-be se kerüljön semmilyen homoszexualitással kapcsolatos téma? Miért nem lehetett erről valamilyen komolyabb társadalmi és szakmai konzultációt tartani?

Legfőképp: miért kell a homoszexuálisok kérdését egy olyan törvényben taglalni, amiben egyúttal köztörvényes bűnözőket hivatott nyilvántartani? Olyan, mintha úgy akarnánk a muzulmán vallás gyakorlását korlátozni, hogy a terrorizmus ellen hozott törvényben bezetünk egy sort, hogy tilos a muszlim vallásról beszélni az iskolákban.

Visszatérve a gyerekvédelemre: mesélek neked Magyarország gyerekvédelmi dolgairól, hogy mikkel kezdhetne valamit a Fidesz, amik szerintem valósabb problémák. A gyerekem iskolája körzetes iskola, akit sehová nem vesznek fel, oda fel kell venniük. Nos, van most a lányomnak egy osztálytársa, akinek nem megyek bele a múltjába, de igazoltan pszichiátriai eset. Két évvel idősebb mindenkinél (harmadjára bírta kijárni az első osztályt), dühkitörései vannak, veri, leköpi a többieket, és bónuszként még a nyelvet sem beszéli rendesen, mert külföldi születésű. A lányom minden reggel cirkuszol, hogy nem akar iskolába menni, mert ott van ez a lány, és fél tőle.

Mit lehet tenni? Semmit. Konkrétan semmit, mert nincs intézmény, ahová felvegyék a kislányt, úgyhogy jár a reguláris általánosba, és szenved tőle 29 gyerek. Mondta szülőin az igazgató, hogy ilyen esetekben szoktak szakembert hívni az osztályba, aki segít a gyerekeknek, hogyan álljanak a sérült kislányhoz. Csak éppen mióta bejött ez a csodás törvény, azóta baromi nehéz bármi ilyesmit elintézni, mert a gyerekvédelmi törvény megbonyolította, és nem is szívesen vállalnak ilyesmit, nehogy utána ráfogjanak valamit. Szóval k.rvára megvédték a gyerekeimet... Lehet nem a melegektől kellett volna.

Szóval tudom, hogy nem ez volt a kérdésed, de áttételesen azt válaszolnám, hogy marhára nem tudom, hogy ki terjesztette el ezt a nevet, de nem is érdekel, sokkal érdekesebb, hogy az eredeti neve mennyire nem igaz rá. Ennek a gyerekvédelemhez semmi köze nincs, és nem is értem, ez hogy nem tűnik fel egy csomó embernek.

A kevésbé cinikus teóriám szerint pár beszűkülten konzervatív f.szkalap azt mondta, hogy márpedig itt nem lesznek b.zik, és ezt beadta gyerekvédelemnek. A cinikusabb megközelítésem meg azt mondja, hogy választás előtt össze kellett pedofilozni az ellenzéket, és éket verni közéjük azzal, hogy a Jobbik nem igazán védhet semmilyen melegeket támogató törvényt, a balosoknak meg kötelező.

2022. dec. 19. 11:40
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Undorító szexuálisalapu gyűlőletkeltés. Ez miatt a törvény miatt nem szavazok már a fideszre, és nem is fogok már soha.
2022. dec. 19. 12:01
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Megérdemelné a mocsok fidesz, hogy az összes fiatal magyar lelépjen innen.
2022. dec. 19. 12:24
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Gyűlöletkeltés, mint ahogy csinálta a Fidesz.

Igazából a kormány többet foglalkozik a melegekkel, mint mással. Vicces, hogy ,ha a kormány nem hergelné az embereket, szerintem nem is találkozna nagyon átlag ember a melegekkel.

2022. dec. 19. 14:32
 29/30 anonim ***** válasza:

"Vicces, hogy ,ha a kormány nem hergelné az embereket, szerintem nem is találkozna nagyon átlag ember a melegekkel."

Ez pontosan így van. Van a klasszikus szöveg: "semmi bajom a melegekkel, nekem is van meleg haverom, de az normális, nem olyan, mint a ..." és itt elkezd emlegetni valakiket, akiket valami blogon látott egy fényképen, és akikről nem tud semmit. Ilyenkor szoktam visszakérdezni, hogy hogy lehet az, hogy mindenki csak normális melegeket ismer személyesen?

Igazából én mindig a konzervatívoktól tudom meg, hogy mi liberálisok milyen perverzióknak hódolunk. Annyira védjük a gyerekeket, hogy a múltkor egy konzervatív csávó gyereke mondta a gyerekemnek, hogy a fiúk lányokká operáltatják magukat Amerikában. Akkor mondom köszi...

2022. dec. 19. 16:45
 30/30 anonim ***** válasza:
94%

Ezeket a gyerekeket is jól megvédték:

[link]

2022. dec. 21. 00:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!