Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki találta ki,hogy a gyermekvé...

Ki találta ki,hogy a gyermekvédelmi törvényt pedofil-törvénynek kell gúnyolni ?

Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 06:23
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
90%
Én voltam, bevallom, de én nem pedofil törvénynek gúnyolom, hanem homofóbnak!
2022. dec. 19. 06:42
 2/30 A kérdező kommentje:
Ez csodálatos, meg is tudnád indokolni, hogy miért az ?
2022. dec. 19. 06:44
 3/30 anonim ***** válasza:
95%

Persze, hogy meg tudom indokolni, hogy a csudába ne tudnám megindokolni.

Gyerek és családvédelminek hivjátok magatokat, de közben az aszódi gyerekgyilkosság megmutatta, hogy kik is vagytok valójában. Nincs gyámügy, nincs védőnői szolgálat, van viszont rendőrállam, aki elviszi a balhét. Ha az anyának segitségre van szükségre, még őt hurcolják meg a végén, közben meg 2 gyerek életébe került ez az egész. Gyerek éés családvédelminek hazudjátok magatokat, miközben, ha beteg a gyerek és speciális kezelésre szorul, akkor a külföld a legjobb esélye, mert itthon olyan várólisták vannak a speciális szakrendelésen, hogy addig bele is hal. Gyerekkori jóbarátomtól el akarták venni a gyerekét, mert azt hitték, hogy nem neveli megfelelően -miközben az egész családjuk nagycsaládos-, mire a 6. orvos deritette ki, hogy speciális betegségben szenved, de azt hinnéd, hogy a végén az állam támogatja? Nagy lfszt, Ausztriába viszik a gyereket kezelésre és a családi vagyon megy rá nekik! Gyerekvédelminek hazudjátok magatokat, miközben a gyereknek nincs jövőképe, mert sorra zárjátok be az iskolákat, nincs hová beiratni a gyereketet, ha normális szakmát akarna. A tanárait vegzáljátok. A gyerekvédelem számotokra addig tart, amig kukoricán lehet térdepeltetni a gyereket, kampány idején, hogy legyen kivel fotózkodni a kbsztt politikusoknak. Akinek van gyereke, pontosan tudja, hogy egy darab krumplival lett egyenlő, szavazatvásárlás, semmi több!

2022. dec. 19. 06:55
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
A kisebbségektől sem emelitek ki a gyereket, akkor sem ha az egész családot lopáson kapják ahol a 4 éves gyerek is lopja az édességet,a saját szememmel láttam.
2022. dec. 19. 06:57
 5/30 anonim ***** válasza:
93%

Családbarát kormány, mi? Csak egy példa a sok közül. Páromnak tejláza lett. Azt ajánlotta az orvos, hogy vegyünk gépi mellszívót. Tudod mennyi egy ilyen? ÖTVENEZER. És tudod mennyit támogatott a kormány ebben? NULLA forintot. Érted? Egy szoptatós anyuka és a csecsemő egészsége ennyire fontos a kormánynak. Fizetem a rahedli adót, de még annyira sem támogatják a családomat, hogy legalább ilyenkor adnának pár forintot.

Én már a Sátánra is leszavaznék, csak ne a Fidesz legyen.

2022. dec. 19. 06:59
 6/30 anonim ***** válasza:
75%
És akkor még nem beszélek arról, hogy az az uszitás, ami a meleg és transzok ellen megy. Normális országban szexuális felvilágositás keretein belül kellene beszélni erről és nem politikai kampányt ellenük!
2022. dec. 19. 07:00
 7/30 anonim ***** válasza:
97%

Mert nem az! Ez csak úszitás, a narancskommandó meg be is vette…

A gyerekeket első sorban a Kaleta féléktől kellene megvédeni, de őt nem ültették le…

2022. dec. 19. 07:15
 8/30 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, mitől is gyermekvédelmi a törvény?
2022. dec. 19. 07:16
 9/30 A kérdező kommentje:

Milyen uszitás ? Ha neked az az uszitás, hogy a szülő feladata legyen a szexuális felvilágositás és ne kerüljön be az iskolába, egészségedre. Nem tudom, láttál-e már videókat az USÁ-ról, amikor transzik mennek be az oviba "felvilágositani". Senki nem uszitott melegek és transzok ellen, csak ezt nem akarjuk. Meg nem akarjuk, hogy anya és apa helyett szülő1 és szülő2 kerüljön a születési anyakönyvi kivonatba és nem szeretnénk 64 darab nemet.

Ezért kérdezem, hogy mi is itt az uszitás ? Én a forditottját látom, hogy az ellenzék uszit a normalitás ellen.

2022. dec. 19. 07:18
 10/30 anonim ***** válasza:
82%
3as vagyok és eskü nem szoktam ilyet csinálni, de kivánom annak, aki lepontozott, hogy soha ne legyen olyan helyzetben, hogy ettől az államtól várjon bármit is a saját gyerekével kapcsolatban. Elég sok gyerek van körülöttem ahhoz, hogy tudjam, mit beszélek!
2022. dec. 19. 07:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!