Ki találta ki,hogy a gyermekvédelmi törvényt pedofil-törvénynek kell gúnyolni ?
Persze, hogy meg tudom indokolni, hogy a csudába ne tudnám megindokolni.
Gyerek és családvédelminek hivjátok magatokat, de közben az aszódi gyerekgyilkosság megmutatta, hogy kik is vagytok valójában. Nincs gyámügy, nincs védőnői szolgálat, van viszont rendőrállam, aki elviszi a balhét. Ha az anyának segitségre van szükségre, még őt hurcolják meg a végén, közben meg 2 gyerek életébe került ez az egész. Gyerek éés családvédelminek hazudjátok magatokat, miközben, ha beteg a gyerek és speciális kezelésre szorul, akkor a külföld a legjobb esélye, mert itthon olyan várólisták vannak a speciális szakrendelésen, hogy addig bele is hal. Gyerekkori jóbarátomtól el akarták venni a gyerekét, mert azt hitték, hogy nem neveli megfelelően -miközben az egész családjuk nagycsaládos-, mire a 6. orvos deritette ki, hogy speciális betegségben szenved, de azt hinnéd, hogy a végén az állam támogatja? Nagy lfszt, Ausztriába viszik a gyereket kezelésre és a családi vagyon megy rá nekik! Gyerekvédelminek hazudjátok magatokat, miközben a gyereknek nincs jövőképe, mert sorra zárjátok be az iskolákat, nincs hová beiratni a gyereketet, ha normális szakmát akarna. A tanárait vegzáljátok. A gyerekvédelem számotokra addig tart, amig kukoricán lehet térdepeltetni a gyereket, kampány idején, hogy legyen kivel fotózkodni a kbsztt politikusoknak. Akinek van gyereke, pontosan tudja, hogy egy darab krumplival lett egyenlő, szavazatvásárlás, semmi több!
Családbarát kormány, mi? Csak egy példa a sok közül. Páromnak tejláza lett. Azt ajánlotta az orvos, hogy vegyünk gépi mellszívót. Tudod mennyi egy ilyen? ÖTVENEZER. És tudod mennyit támogatott a kormány ebben? NULLA forintot. Érted? Egy szoptatós anyuka és a csecsemő egészsége ennyire fontos a kormánynak. Fizetem a rahedli adót, de még annyira sem támogatják a családomat, hogy legalább ilyenkor adnának pár forintot.
Én már a Sátánra is leszavaznék, csak ne a Fidesz legyen.
Mert nem az! Ez csak úszitás, a narancskommandó meg be is vette…
A gyerekeket első sorban a Kaleta féléktől kellene megvédeni, de őt nem ültették le…
Milyen uszitás ? Ha neked az az uszitás, hogy a szülő feladata legyen a szexuális felvilágositás és ne kerüljön be az iskolába, egészségedre. Nem tudom, láttál-e már videókat az USÁ-ról, amikor transzik mennek be az oviba "felvilágositani". Senki nem uszitott melegek és transzok ellen, csak ezt nem akarjuk. Meg nem akarjuk, hogy anya és apa helyett szülő1 és szülő2 kerüljön a születési anyakönyvi kivonatba és nem szeretnénk 64 darab nemet.
Ezért kérdezem, hogy mi is itt az uszitás ? Én a forditottját látom, hogy az ellenzék uszit a normalitás ellen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!