Bayer "urat" ez miért nem zavarja?
Figyelt kérdés
Ugye múltkor odaszólt az RTL-nek. De ez miért nem csípi a szemét?
Vagy azért nem mert náluk szentesítve van a rablás?
2022. dec. 17. 08:21
1/10 anonim válasza:
Nem tudom, az, hogy valakit bepaliztak egy piramisjátékba ezer éve (59. rendűként nyilván nem ő találta ki), és erről találtál egy 5 éves cikket, mit számít ma már?
2/10 anonim válasza:
Nyilván ha az RTL-nél ilyen történne, ő lenne az első, aki habzó szájjal jelezné előre az RTL erkölcsi összeomlását ezek után...
3/10 anonim válasza:
Régebbi cikket nem tudsz találni, kérdező? Esetleg egy olyat, ahol arról írnak, hogy a TV2 új műsorvezetőjét rajtakapták, hogy gyerekként az óvodában egyszer csúnyán beszélt?
4/10 anonim válasza:
Világosan látszik az eddigi kommentekből a fibbantak Stockholm-szindrómája... Gondolom az ügynök aktákat is ezért nem kérik számon a regnáló kormányon. Szánalmas...
5/10 anonim válasza:
Mindig arra csahol, amerre a gazdája, orbán viktor úr utasítja.
6/10 anonim válasza:
Ebből az undormány Bayerból még azt is kitudom nézni, hogy zavarja őt a sok aljasság amit a fidesz művelt, csak jó pénzért "elviseli".
Persze nem tudom, hogy ez igaz e. De kinézem belőle valamennyire.
7/10 anonim válasza:
én nem nézem ki, egy tajparaszt majom a Bayer, szerintem most elemében érzi magát.
8/10 anonim válasza:
Bayer úr intelligenciahányadosa anno domini a nullához konvergált. Mostanra nemcsak hogy elérte, hanem bőven át is lépte a nullát, ezáltal negatív számok végtelenje felé konvergál.
9/10 anonim válasza:
Mert annyira mikroszkopikus ügy, hogy talán nem is tud róla.
10/10 anonim válasza:
Kevés ember képes ilyen remek és szórakoztató módon konkrétan segget csinálni a szájából. Marximális tiszteletem Bayer professzornak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!