Ha ettől olcsóbb lesz a tojás és lesz benzin, akkor mindent is jól ir
és még lovagkereszje is annyi van nekije, mint égen a csillag!
Nem fogom ezt a linket elolvasni, mert B.Zs. trágárkodásaira nem vagyok kíváncsi.
Mindenesetre, ha bolsikat keres, elég a saját pártjában körbenéznie. Akik pl. mesterséges áruhiányt idéznek elő hatósági árak bevezetésével.
Ha ő írta, semmiképp se mernék vele vitába szállni - ő rengeteget ismer személyesen a fideszből, volt MSZMP-KB tagokat is, KISZ-eseket, besúgókat, ügynököket, tele van velük a fidesz.
Én egyet se ismerek, honnan is tudhatnám? Ő sokkal jobban és közelebbről megfigyelhette Kövér elvtársat és társaikat, úgyhogy igaza kell legyen velük kapcsolatban.
Az írásból tulajdonképpen nem deürl ki, hogy milyenek a bolsik. Nem mintha az kiderülne, hogy egyáltalán kikre gondol bolsik alatt, de gondolom ez az állandó követőinek tisztább.
Engem valójában az érdekelne, hogy mi a célja Bayernek ezekkel az egysorosokkal. Konrkétan nincs benne tartalom. Ha az ebédemről megoszotk egy képet, abból több derül ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!