Great Reset globális terv keretein belül be lesz chippelve az emberiség nagy része?
Covid oltások arra voltak jó hogy nyilvántartásba vegyék, ki mennyire befolyásolható, a túlfeszítet politikai propaganda mennyire hatott rá, meg a korlátozások és mennyire dőlt be a hatalom követelésének hogy oltassa be magát.
Ez a réteg lesz az akivel a következő vírusos korlátozós időszakban elkezdik bevezetni az újfajta globális azonosítót a bőr alá helyezhető chipeket?
"akkor honnan lesz pénzük, ha már nem lesz készpénz?"
Nagyon beakadt nálad a lemez. Mit nem értesz azon, hogy ha létezne valami globális hatalom, aminek érdekében állna megszüntetni a készpénzt, akkor azt most azonnal is megtehetnék? Semmi szükség ehhez semmiféle emberi chipre.
21-es, belinkeltem neked:) MEG FOGJÁK szüntetni, ez nem kérdés és nem vita tárgya csak idő kérdése.
itt van még egy kis info. azért, mert te nem tudsz/nem veszel tudomást a világról, azért az még halad a háttérben:)
Az európai parlamentben tárgyalják, dolgozzák ki a törvényi hátteret folyamatosan.
az, hogy mi hogy gondoljuk, mit szeretnénk, az mellékes.
A chip az utolsó stáció.
"21-es, belinkeltem neked:) MEG FOGJÁK szüntetni, ez nem kérdés és nem vita tárgya csak idő kérdése."
Ha ebből indulunk ki, akkor lényegében te is elismerted, hogy az egvilágon semmi szükség ehhez chipre, tehát semmi értelme nem volt a korábbi szájtépésednek erről az egészről. Szép kis öngól :)
23, ahhoz, hogy a chipet bevezzéssék, szükség van a digitális pénzre előbb. Különben minek rakatnák be az emberek? Ha sikerül kivezetni a casht, akkor jöhet a chip szigorúan önkéntes alapon, bár, aki nem vállalja be, az igen nehezen fog élni😃.
Mégegyszer: a chip majd csak AZUTÁN jöhet, ha a cash ki van vezetve. addig minek, igaz?
Mindegy, a chip, amivel fizetni lehet, ma is létezik már, tehát kidolgozták már a technológiát, zajlanak a fejlesztések a háttérben gőzerővel, attól függetlenül, hogy te, mint egy óvodás elzárkózol ettől.
Még egy kis olvasni való😃.
Mondtam már, hogy te mit hiszel el, vagy mit szeretnél, az most mellékes😂
"ahhoz, hogy a chipet bevezzéssék, szükség van a digitális pénzre előbb."
Mondtan en hogy beakadt a lemez. Pont azon bukik el a gondolatmeneted, hogy ehhez semmi szükseg a chipre. Ezt már csak te költöd hozzá, mert illik a konteódhoz, de amúgy értelme semmi nincs.
Hát, úgy látom gond van az értő olvasással😂.
Hol írtam én, hogy a digitális pénz bevezetéséhez szükség van a chipre?
Másold már be légyszi.
A CHIP BEVEZETÉSÉHEZ VAN SZÜKSÉG A DIGITÁLIS PÉNZRE! Nem fordítva, ahogy neked lejött😂. A cash kivezetése előkésziti a chipet.
És akkor még csodálkozunk, hogy bármit véghez visznek.
Az értelme nincs helyett, szerencsésebb lenne úgy fogalmazni: a fejem a seggemben van, ezért fingom sincs, hogy mi történik körülöttem a világban😂
Pont fordítva. Ha már egyszer be van vezetve a digitális pénz, a chipre semmi szükség.
És még te magyarázod hogy gond van az értő olvasással, miközben saját magadat kevered ellentmondásba, ahogy vergődsz hogy valahogy ragaszkodhass a megcáfolt mesédhez? :D
27-es, ok győztél😭, elismerem!
Egy régi mesterem mondta mindig, ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal!
Te most legyőztél engem ezért respect jár neked😂
Ha az érveidet mind megcáfolják, ami után már semmi többre nem telik tőled kind ugyanazokat mantrázni vég nélkül, amiknek már korábban sem volt értelme... így természetesen nem kell semmi különös a "legyőzésedhez".
Legközelebb olyan konteót találj már ki, aminek legalább minimális értelme is van, hadd legyen már benne valami kihívás is, hogy megcáfoljalak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!