Jövőre kimentek külföldre dolgozni a magyar szegénységből és politikai agymosása elől?
10es, nem!
Én igy dolgozom, és, akár haza is mehettünk volna külföldről, de inkább maradtunk, még az albérlet ellenére is. Osztottunk-szoroztunk és, bár otthon családi házban élhetnénk, annyival lenne magasabb otthon a rezsi, meg a kaja, meg minden, hogy gyakorlatilag ugyanannyit fizetnénk, mint Németorszgában albérlettel, lakásban. A másik, meg a milliő. Vágyom haza, folyamatosan, de, amikor haza megyünk, mondjuk 2 hétre, 1 hét után már vágyok vissza, mert az az ország, már nem az, amit elhagytam annó, hiába dolgozhatnék otthonról, nem!
A családom magyar szemmel nézve gazdag, én felső középosztálybelinek mondom magunkat. De még ígyis el akarok húzni innen, pedig anyagilag eléggé jól élnük, de az ország más téren is kaka.
eléggé jól élünk*
"Jövőre kimentek külföldre dolgozni a magyar szegénységből és politikai agymosása elől?"
Milyen magyar szegénységről beszélsz? Attól hogy te nem vitted semmire és csak külföldön vagy képes érvényesülni egy hűtőházban vagy wc pucolóként még nem mindenki él szegénységben ebben az országban.
"Politikai agymosás" pedig arra a rétegre hat akinek nincsenek önálló gondolatai és magabiztos rálátása a gazdasági folyamatokra. Ha valaki olyan alacsony intelligenciahányadossal rendelkezik hogy a politikusok mondandója befolyásolja a döntéshozatalban az egyszerűen életképtelen személy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!