Jövőre kimentek külföldre dolgozni a magyar szegénységből és politikai agymosása elől?
Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 08:59
A kérdező szavazást indított:
Megyek jövő évben.
Magyar vagyok,nem hagyom el a süllyedő hajót.
Még most megyek,hogy az év végi prémiumokból is kapjak.
Oroszország,Kína felé veszem az irányt,mert a jövő ott lesz.
17 szavazat
1/17 anonim válasza:
Már megint nincs normális válasz.
Én semmiféle szegénységben nem élek Magyarországon, és eszem ágában sincs a libsi agymosás által a sújtott nyugatra menni.
3/17 anonim válasza:
Igen jövőre megyünk ki. Gyereket és jobb fizut akarunk, valamint hogy a gyerekünk ne ebben a lepusztult, elmaradott, a propagandával és birkákkal telített országban nőjjön fel.
4/17 anonim válasza:
Már voltunk, nem mennénk vissza, míg nem kva muszáj.
5/17 anonim válasza:
4: mi volt a rossz tapasztalat?
6/17 anonim válasza:
meglátogatom a hanyatló nyugatot.
7/17 anonim válasza:
2018-ban mentem ki Ausztriába és nem bántam meg. Nagyon egyszerű, hogy miért. Magyarország menthetetlen. Lassan 13 éve kiáll elétek Orbán apátok, hatalmas sikerekről, meg szenzációs gazdasági mutatókról beszél, közben meg lassan a magyar emberek gatyája is rámegy egy nagybevásárlásra, a sajt lassan luxuscikknek számít. Ha valami mégse úgy alakul, ahogy Orbánék eltervezték, az letudják annyival, hogy a 2010 előtti 8 év elhibázott döntései miatt van, és a sok buta, ostoba ember még vígan tapsol is hozzá, fenntartások nélkül elhisz bármit az Orbánnak, mi több, képesek voltatok negyedszerre is megválasztani. Na, én ebből köszönöm, de nem kértem.
8/17 anonim válasza:
6 éve élünk Németországban. Itt született mindkét gyerekünk. Jövőre elindítjuk a folyamatot, ami az állampolgársághoz vezet.
9/17 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Itthon is jól keres, jelenleg remote-ban vagyok programozó.
Voltam sok helyen külföldön és bár a fidesz a hazafiasságot megutáltatta velem, mert azokkal a nyomorult férgekkel asszociálom, de attól még én szeretem a hazámat és szerintem ameddig eu-s ország maradunk, addig nem hiszem, hogy lelépek. Aztán ha majd jön a gyerek kérdés és csak romlik az ország helyzete... hmmm, akkor lehet váltunk, de az még 5-8 év legalább.
10/17 anonim válasza:
9: remote külföldre dolgozva, amikor devizában kapod itthon a fizetésedet, az egész más téma, a kérdező a szegénységet is említette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!