Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A ballib oldalon elkezdték...

A ballib oldalon elkezdték sztárolni ezt a Donáth Annát. Ezek folyamatosan bukni akarnak?

Figyelt kérdés

Őt akarják az összefogásuk miniszterelnök-jelöltjének a ballibek és a szponzoraik...

Nála még Dobrevnek is több esélye lenne...

Sőt talán még a MiniFeri is jobb teljesítményt nyújtott idén...

2022. dec. 15. 18:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

"Az USA-ban ez is lehetséges, mert mint köztudott, Amerika a korlátlan lehetőségek hazája! :)"

Féltél olyan linket betenni, ami már a választások után készült és ellenőrizték a szavazást? :D :D

2022. dec. 15. 22:52
 12/16 anonim ***** válasza:
65%

"Ez maximum média manipuláció, amely minden demokráciában bevett szokás" Aha szóval normális hazugságokat terjeszteni? Mondj nekem egy demokratikus országot ahol a kormány szülészetek bezárásával vádolja az ellenzéket és ezt is terjeszti. Ez nem Manipuláció, hanem VASTAG HAZUGSÁG.

"Magyarországon hallottál már olyanról, hogy évtizedek óta halott választópolgárok ezrei kikeltek a sírból és elmentek szavazni?" Nem, de ellenzéki szavazólapok égetéséről igen.

[link]

2022. dec. 15. 23:57
 13/16 anonim ***** válasza:
39%

Ellenzéki vagyok, de itthon Donáth Anna már csak azért sem tudna nyerni, mert nő.

De amúgy ő miért lenne rossz választás? Értem, hogy karaktergyilkolva lett a propagandában, de amúgy ő az egyik legjobb ellenzéki politikus, nála többet nem sokan tettek a fidesz ellen. Pl neki is köszönhető, hogy mennyire megromlott a viszonyunl az eu-val és hogy most megvonják a pénzünket, na meg sikerült már jogszabály változatatásokat is kikényszerítenie az eu által a fidesztől.

Most lehet szidni, hogy ez haza ellenes, de az tény, hogy nem tétlenül ült kint és sokkal nagyobb kárt okozott a fidesznek, mint bárki más ellenzéki politikus.

2022. dec. 16. 00:28
 14/16 anonim ***** válasza:
50%

13,pontosan mi abban a karaktergyilkolás, hogy megtudtuk, sutyiban összebeszélt a hátunk mögött Jurovával, hogy az EP-ben mosolyogva, bólogatva értett egyet azzal, h nálunk betiltották a parlamentet és diktatúra-törvényt hoztak ? Hogy történelmet hamisitott a nagyapjáról, amiről Schiffer (!) rántotta le a leplet. Saját magát égeti ezekkel, nem kell ehhez a kormánysajtó sem.

Miért karaktergyilkosság az, ha lehozzák a svindlijeit ?

Ez a csaj egy hétköznapi szociológus, nem ért a gazdasági folyamatokhoz, a nagypolitikához, a brüsszeli bürokráciához, csak a szája hatalmas.

Én a falra mászok tőle, ahogy minden héte előadja kint, hogy a minden hájjal megkent populista OV-t meg kéne buktatni. Áspis kigyó. Nem azért, mert Orbán védőszentje lennék. Hanem mert undoritó eszközökkel áskálódik odakint.

2022. dec. 16. 01:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Donáth Anna csitri a fidess rémuralmista terror rezsim beépített ügynöke
2022. dec. 16. 15:25
 16/16 anonim ***** válasza:
91%

"Pl neki is köszönhető, hogy mennyire megromlott a viszonyunl az eu-val és hogy most megvonják a pénzünket," - azért ez az állítás igényel némi alátámasztást, mert így csak fröcsögés.

Szerintem meg pl. Orbánnak köszönhető, aki a világ leggyorsabban gazdagodó emberévé tette a gázszerelő barátját, elképzelhetetlen mennyiségű pénz lenyúlásával.

2022. dec. 16. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!