Akik szerint a Nyugat sokkal jobb, miért nem költöznek akkor oda?
"Mert annyi eszük van, amennyi látszik. Én mondjuk mindet kivágnám nyugatra aztán lezárnám a határokat hogy egy se tudjon visszajönni.
Muhhhahhhahhhahhha..."
Tehát beerőszakolod őket egy jóléti országba? Ez ám a büntetés:))
Persze tegyük fel, hogy már van szakmájuk és nyelvismeretük is.
Kétbites ember képes felfogni, hogy miért nem.
Egybiteseknek megpróbálom elmagyarázni érthetően.
Vegyük úgy, hogy van egy panellakásod. Egy felújítatlan, koszos igénytelen putri.
Megtehetnéd, hogy kitakarítod, levakarod a zsírt a főzőlapról, kisikálod a kádat, csinálsz egy tisztasági festést. Esetleg a régi linóleumra leraksz laminált padlót, kidobod a nagymama bútort és berendezed ízlésesen.
Az eredmény az lenne, hogy van egy lakásod ami bár nem egy új építésű, hiper-szuper okos otthon. De egy élhető kis otthon ahol szívesen töltöd az idődet és nem egy lepukkant putriban fetrengsz a mocsokban.
Na hát ez van Magyarországgal is. attól, hogy kimondod, hogy valami szar, még nem azt jelenti hogy neked el kell onnan takarodnod. Hanem azt, hogy rendbe kellene rakni, hogy ne legyen szar.
Sajnos ezért tartunk ott, ahol, mert nekünk elég az alpári igénytelenség is.
"Én mondjuk mindet kivágnám nyugatra aztán lezárnám a határokat hogy egy se tudjon visszajönni."
Az a mocsok nyugat! De azért a lóvé jó, hogy jön onnan. Na, pont ezért nem kellene egy huncut vasat sem küldeniük. Megmutathatná kormányunk és pártunk, hogy a retek nyugat pénze nélkül mire lenne képes.
Valamint én is lezárnám a nyugati határokat minden politikus gyereke előtt, nem engedném őket nyugati egyetemeken tanulni. Tanuljanak csak itthon, élvezzék a törődést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!