Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van ennyi hazáját...

Miért van ennyi hazáját gyűlőlő fiatal?

Figyelt kérdés
Ez a baloldali hazugságainak következménye? Rengeteg fiataltól hallom, hogy fújj Magyarország, alig várja, hogy elköltözhessen innen, hányinere van az országtól, stb... Namármos, akármilyen hihetetlen, nyugaton sem jobb... Sőt. A baloldal csak ezt hazudja a fiataloknak, mert ők akarnak kormányra kerülni, persze akkor valóban menekülhetnének az országból, mert ennék a fűvet dobrev klárika alatt... Na de visszatérve, a nyugati országok is szenvednek, nagyon drága az élelmiszer, a rezsi, a benzin ott is és hasonlóan megérzik az emberek a válságot.

2022. dec. 14. 17:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
91%
Fiatal vagyok, és jobboldali. Szeretem a hazámat, büszke vagyok a magyar történelemre, és a kultúránkra.( Itt a kultúra alatt ne a Való világ és társait hanem pl. Lisztet, Erkelt, Petőfit kell érteni).DE! Azért mert gyűlölöm a neokommunista Fideszt máris Gyurcsány oldalán állok? (Akit szintén gyűlölök). A FIDESZ nem jobboldali mert akkor törődne a néppel és nem csak a saját zsebét tömné. Rendbe tette volna az oktatást és az egészségügyet. Nem pedig olyannyira tönkreverte volna hogy már neked kell ellátnod beteg hozzátartozóidat vagy fizethetsz. Az oktatást a saját bőrömön érzem. Egyetemre készülök, de a nyáron már az kiverte nálam a biztosítékot hogy a nyelvvizsga már nem kötelező a diplomához, holott inkább a nyelvoktatást kellene magasabb szintre emelni. Én is magántanár segítségével tudtam csak nyelvvizsgát szerezni és sok más ismerősöm is, mert az iskola ritkán visz el arra a szintre. De gondolom egy zsák krumpli minden problémát megold, csak még én vagyok ahhoz "túl fiatal" hogy ezt belássam.
2022. dec. 14. 17:49
 12/27 anonim ***** válasza:
6%
Tele van kommunista/balos tanárokkal az általános iskolától az egyetemig a pálya akik habzó szájjal hangolják szegény gyerekeket a normalitás ellen.
2022. dec. 14. 18:01
 13/27 anonim ***** válasza:
98%

Nem az orszagot utaljak de egy fiatalnak durvan elhetetlen kezd lenni.

Magad adok, magas ingatlan arak (fidesz lakas piaci torzito intezkedesei peldatlanok europaban), alberlet szinten draga de legalabb szar minoseg es jogbiztonsag nincs (berbe ado nezve se).

Szar egeszsegugy szar oktatas, tarsadalmi mobiltas minimalis.

Nyugdijunk nem lesz foleg mert a legtobben meg se erik, de a korhatart igy is tervezik emelni.

Minden foter tele csovessel, az utcak szemetesek az embetek lepusztultak.

Fizetesek nottek de real ertekben se sokat illetve most h megyunk be a valsagba mar ez is csokken.

Megy a gyulolet keltes melegek kulfoldike hatterhatalmak ellen, mikozben pofatlan mod gazdagodik a politikai elit.

Mit mondjak nem tul vonzo.

Cserebe par szaz kilometerre ha megtanulsz nemetul egy teljesen mas vilag var, nem csodaorszag de a fenti problemak nelkul.

2022. dec. 14. 18:10
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagytok kreatívak, Orbánnal az élen. Túlagyaltok mindent, arról meg csak ti tehettek.
2022. dec. 14. 18:16
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

A fidesz rendszer gyűlölete nem az ország gyűlölete.

De itt 1 példa.

Számtalanszor láttam az utóbbi évben.

Adott egy 25 alatti.

Van 1 életképes szakmája.

A kezdő fizuja 280-300k.

Erre még jön rá neki a 60k adómentesseg.

Aztán körbenéz és látja hogy 100km el arrébb ausztriában ezért a melóért 900k t fizetnek a próbaidő alatt meg ingyen szállást.

És már megy is.

2022. dec. 14. 18:19
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

Akkor takarodjon el Auszriába és ne itt fröcsögjön?! Egyszerű a képlet

Itt azokról van szó akik itt gyülölködnek

2022. dec. 14. 18:20
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
16: az olyanokról, mint te, hiszen éppen gyűlölködsz
2022. dec. 14. 18:22
 18/27 anonim ***** válasza:
89%
Undorodnak a fidesztől és a diktatúrától.
2022. dec. 14. 18:22
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

"Na de visszatérve, a nyugati országok is szenvednek, nagyon drága az élelmiszer, a rezsi, a benzin ott is és hasonlóan megérzik az emberek a válságot."

Igen, draga az elelmiszer nyugaton is, de meg mindig olcsobb mint Magyarorszagon, az mellett hogy 3x annyit kereshetsz. Szoval realertekben nyugaton lenyegesen olcsobb az elelmiszer, mint Magyarorszagon.

2022. dec. 14. 18:24
 20/27 anonim ***** válasza:
80%

Én azt tudom, hogy pár éve amikor nagy diáktüntetések voltak, fiatalok és szüleik 100 ezrével álltak a Parlament előtt akkor a Fidesz által birtokolt média az egész országban azt terjesztette, hogy alig pár száz fős "csőcselék" volt az utcán amit a főleg vidékiek be is kajáltak.

Nekem konkrétan megmagyarázta egy Fidesznyik, hogy az nem úgy volt, mert ő olvasta hogy alig pár százan voltak és csak törtek, zúztak. Csakhogy ő nem volt ott, én meg igen.

Számomra ez okozott végső törést felnőttként, hogy hiába álltam ki magam is a diákság mellett, sajnos a történelem és tények hamisítása miatt el sem jutott a probléma az ország nagy része számára.

Ezek után totál megértem, ha valaki köpik az országra akár idős akár fiatal.

Mert ez egy kalap gőzölgő szar.

2022. dec. 14. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!