Ha Orbán ma lenne fiatal akkor incel lenne?
Szerintem, ne erőlködj... Ha már családtagok, tanulmányozd pl. Gyurcsány fiát:
Szemmel láthatóan is enyhén retardált, de köztudott, hogy nem volt minden oké a születésekor.
Fiatal korában is karizmatikus volt, akkor is megnyerte magának az embereket. Most sem lenne másképp. Nekem is fáj belátni, mert én is utálom, de attól még ez van:D
A Megafonosok közül egyet személyesen ismerek (a Konverzió fb oldal gazdáját). Ő róla tudom, hog ynem incel, elég nagydumás, inkább chad-közeli.
8
Egyébként nézz már szét a környezetedben és gondolkodj már el rajta, hogy hány olyan közel 60 éves férfit ismersz, akinek a gondolkodása passzolna a mai fiatalokhoz?
ÉN 30 éves vagyok, nem konzervatív, szerintem egész jól megértem a nők nyelvét, amíg ez számított nem is volt gondom rá, mégis azt érzem, hogy tök más világ egy mai 20 éves:D
Ráadásul emlékezz, Orbán 30 éve még liberális volt. A kor mássá tesz. Ha egy öregember elméjét teszed egy fiatal testébe, mindneképp ki fog lógni a lóláb.
És vedd azt hozzá, hogy amikor kiáll beszélni valamit, az nem feltétlen a magángondolkodása, inkább a politikai szerepe.
Szóval szerintem a kérdés inkább az, hogy melyik 60 éves lenne sikeres a csajoknál, ha ezzel a mentalitással most lenne 20 éves. Szerintem nagyon kevesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!