Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Orbán ma lenne fiatal...

Ha Orbán ma lenne fiatal akkor incel lenne?

Figyelt kérdés
A mai, fiatal lányok között nem lenne túl nagy sikere a gondolkodásával. Ott van a fia, aki úgy beszél és gondolkodik, mint az apja (merne máshogy). Na, ő vagy meleg, vagy incel. Más opció nincs, különben már rég házas lenne gyerekekkel. Vagy ott van jónéhány megafonos. Azoknál is érződik ez az incelség.

2022. dec. 12. 05:18
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Gáspárt minimum már láttuk volna néhány csajjal, ha nem lenne meleg vagy incel. De ebben a családban szerintem elvárás a házasodás, családalapítás. Nyilván oka van, hogy nála ez nem történt meg. És a gyerek az valahol mindig a szülő tükörképe.
2022. dec. 12. 05:25
 2/21 Sulek Péter ***** válasza:
95%
A következő sorok az én magánvéleményem jelenlegi tudásom,és pletykák,logika alapján erre jutottam.Ha Orbán most lenne fiatal ,szerintem nem lenne Incel.Karizmatikus,törtető.Van személysiége,képvisel valamit. Biztos van,aki egyetért vele. 3 millió ember rászavazott idén.Ha a világ nem változna,és ő sem,vagy a világ változna,és ő is alkalmazkodna. Akkor nem lenne gond. Idén tavasszal több,mint 3 millió ember szavazott rá.(Wikipédiába írtam be.) ha nagyon elrontaná,és rosszabb lenne,ha csak az 1 %-a maradna,akkor is 30000 ember. Abból is,bőven találna társat,barátokat,kapcsolatot,bármit. Nem tudom van-e rá bizonyíték,de sok pletykát hallottam,arról,hogy a fia meleg,tehát nem incel,mivel férfi társai akkor vannak. Akár barát,akár több,vagy más értelemben.Nyilván ha meleg,persze,hogy nem érdeklik a nők.A családban elvárás a házasodás családalapítás. Jelenleg a 2012-es Alaptörvénykönyv ha jól tudom leírja,nem lehet magyarországon melegházasságot kötni,de szerintem még élettársi viszonyt sem lehet kezdeményezni.(ha tényleg meleg) Nyílván ha kimenne más országba(mármint Orbán fia) ahol lehet kötni pl házasságot akkor, az nagyobb baj lenne a családnak,meg az apjának, jobban csorbulna a tekintélye szerintem. Te is írtad a gyerek valahol a szülő mintaképe. Pontosan. Így meg marad a konzervatív,látszatra jól nevelt kifelé minden rendben,max ha van is barátja,vagy valami férfikapcsolata,marad titokban, max pletykálnak. De nyíltan nem vállalhatja fel.felvállani,szerintem nagyobb kárt okozna,mint így. Ha meleg az apja biztos tud róla(családban marad alapon). Megdumkálhattok,hogy így jó mindenkinek.Ráadásul,én életképesnek nézem,nem hiszem,hogy incel.Inkább meleg,de ez csak magánvélemény,pletyka,és találgatás alapján. A valós színtiszta igazat,nem hiszem,hogy megtudjuk valaha.
2022. dec. 12. 05:44
 3/21 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem, ne erőlködj... Ha már családtagok, tanulmányozd pl. Gyurcsány fiát:

[link]

Szemmel láthatóan is enyhén retardált, de köztudott, hogy nem volt minden oké a születésekor.

2022. dec. 12. 05:50
 4/21 anonim ***** válasza:
0%
Dr. Orbán Viktor Mihály László Péter nagyvezér, kartárs úr sosem lenne incel.
2022. dec. 12. 07:01
 5/21 anonim ***** válasza:
34%
Naná, hogy incel lenne.
2022. dec. 12. 07:03
 6/21 anonim ***** válasza:
54%
Egy felcsuti szegénysorbol származó 160 centis, csunya, törpe cigánynak, aki ugy megy mint egy kacsa nem sok esélye lenne szerintem a mai lányoknál.
2022. dec. 12. 07:06
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal korában is karizmatikus volt, akkor is megnyerte magának az embereket. Most sem lenne másképp. Nekem is fáj belátni, mert én is utálom, de attól még ez van:D

A Megafonosok közül egyet személyesen ismerek (a Konverzió fb oldal gazdáját). Ő róla tudom, hog ynem incel, elég nagydumás, inkább chad-közeli.

2022. dec. 12. 08:03
 8/21 A kérdező kommentje:
Falusi, egyszerű embereket megnyerni, meg fiatal lányoknál bevágódni két külön világ. Én a tágabb környezetemben egy olyan lányt sem ismerek, akinek az ő gondolkodása a nőkről, családról, nemi szerepekről bejön. Ettől még lehetnek ilyenek, de elég ritka. Viszont olyan srácot ismerek, aki hasonlóan gondolkodik és nem véletlenül incel. Csórikám szenved nagyon a csajozással.
2022. dec. 12. 08:13
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

8

Egyébként nézz már szét a környezetedben és gondolkodj már el rajta, hogy hány olyan közel 60 éves férfit ismersz, akinek a gondolkodása passzolna a mai fiatalokhoz?

ÉN 30 éves vagyok, nem konzervatív, szerintem egész jól megértem a nők nyelvét, amíg ez számított nem is volt gondom rá, mégis azt érzem, hogy tök más világ egy mai 20 éves:D

Ráadásul emlékezz, Orbán 30 éve még liberális volt. A kor mássá tesz. Ha egy öregember elméjét teszed egy fiatal testébe, mindneképp ki fog lógni a lóláb.

És vedd azt hozzá, hogy amikor kiáll beszélni valamit, az nem feltétlen a magángondolkodása, inkább a politikai szerepe.

Szóval szerintem a kérdés inkább az, hogy melyik 60 éves lenne sikeres a csajoknál, ha ezzel a mentalitással most lenne 20 éves. Szerintem nagyon kevesen.

2022. dec. 12. 08:28
 10/21 A kérdező kommentje:
Szerintem ő a négy fal közt is így gondolkodik, elég megnézni a családját, meg ahogy élnek. Ráhel már 30 éves kora előtt férjhez ment és szült három gyereket. A felesége értelmiségi létére szült 5 gyereket és háztartásbeli. Szóval meglehetősen az átlagtól eltérően élnek. Gáspár is pont úgy beszél, mint az apja, ha nagy ritkán megszólal. Nője nincs. De amúgy szerintem is inkább meleg, mint incel. Bár ki tudja, egy ilyen családban elég sok lehet a frusztráció, eléggé szektásak. Szerintem orbán a mai gondolkodásával a mai világban fiatalon nem tudna olyan jól beilleszkedni, mint 40 évvel ezelőtt. Simán el tudom képzelni, hogy se nője, se családja nem lenne. Ha egy egyszerű egyetemista gyerekként kéne most is boldogulnia.
2022. dec. 12. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!