Ha Orbán ma lenne fiatal akkor incel lenne?
Kerdezo
A karizmaval, ambicioval, onbizalommal es hasonlokkal mar az ember nem megy semmire, ha ronda. Lehet, hogy Orban idejeben ezek meg szamitottak valamit, de ma mar szinte semmit. Korunkban a fiatal lanyoknak csak es kizarolag a kulso szamit. Elsosorban a borszin (kizarolag feher), magassag (min. 175cm), arc (eros, ferfias vonasok).
16-os
Ezt most nem igazán értem.
Egyrészt az olaszok fehérek, nem cigányok. Nem mindegy.
Másrészt ne feledd el a lokációt se. Tehát, hogy melyik országban élsz.
Nyílván ha Indiában laksz, akkor kevésbé probléma, hogy egy törpe cigány vagy, mint mondjuk itthon. De Indiában is bizony a fiatal lányok a magas, fehér, jóképú passiknak van kirkava a képe a szoba falára. Tehát a szépség a világ minden táján ugyanaz. Nem véletlen, hogy Kínában is több 100 milliárd dollárt költenek arra, hogy minél inkább hasonlítsanak az európai fehér emberekre. Visznt egészen ritka lehet, hogy egy európai fehér ember átplasztikáztatná magát négerré vagy kinaívá.
#6: Először is: Orbán 174 cm. Másrészt az apja üzemmérnök, sosem voltak anyagi problémáik. Ezt a cigány dumát pedig nektek, "haladó" ballibeknek illene már elfeledni, különben Fletó apátok kénytelen lesz a ti lakásotok előtt tüntetni, az elhíresült "Én is cigány vagyok" cetlivel a nyakában.
Hogy csúnya lenne? Gondolod?
https://www.youtube.com/watch?v=wCLnr8XfbnQ
Akkor minek nevezed B*zinkay Györgyöt (Momentum, majd immár DK)?
(Nem vagyok biztos benne, hogy látott már közelről puncit...) :)
Biztosan incel lenne mert nem nézett ki annyira jól, hogy nőhöz jutna ma. A karizmatikussága meg nem működne mert elnyomnák, a Chadek erőszakkal elhallgattatnák és maradna a matyi neki is vagy a prosti.
A mai párkapcsolati piac nagyon durva, Mad Max szerű.
Szerintem az őskorban sem volt másként, csak a top 10% dugott.
Mert most a biológia érvényesül ami pedig úgy működik, hogy egy kis része a férfiaknak párzik az összes nővel. Ez minden állatnál így van, az ember sem kivétel ez alól.
A párkapcsolatok és család civilizációs vívmány volt de a liberalizáció ezt kidobta a kukába.
Tessék, élvezzétek amit akartatok birkák! Amit kivívtak őseink most kidobtátok a szharba, akkor most matyizzatok meg fizessetek a szexért, mert nyaljátok chadék seggét, bálványozzátok őket. Nyomorultak.
Egyébként az, hogy Orbánt cigánynak nevezik is ugyanannak a folyamatnak az eredménye, a nők ma csak a nordikus vonásokkal rendelkező férfiakat tekintik helyesnek, chadnek.
Tehát ehhez a párkapcsolati piachoz társul egy jó adag rasszizmus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!