Magyarországnak lőttek? 3 millió, ha nem több fiatal el szeretne nyugatra költözni. Ha elmennek, akkor ki fogja pörgetni a gazdaságot? Mi lesz az országgal?
Figyelt kérdés
2022. nov. 24. 18:58
1/23 anonim válasza:
Nem tartom reálisnak ezt a számot, ugyanakkor tudom, hogy ez egy reális probléma (csak nem a fidesznek). Nekem nincs olyan 17-21 év közötti fiatal ismerősöm aki ne mondta volna, hogy tervezi a költözést. Sok ilyen van, hozzáteszem csak az én ismerőseim közt. Ennek az országnak nincs jövője - ezzel a mondattal szoktam zárni a gyk-s hozzászólásaimat ebben a fórumban, most is így tettem.
2/23 anonim válasza:
Sőt, már 20 millió fiatal el is költözött, azt olvastam a Soros sajtóban!!!
(A valóság persze az, hogy az utóbbi években már többen vándoroltak be Magyarországra, mint ki. Az ilyen "fiatalokat megkérdezünk, hogy hogyan képzelnek el bármit" kb semmit nem ér.)
3/23 anonim válasza:
Na lement a rtl-n a híradó,azt megjöttél hangulatot csinálni?
5/23 anonim válasza:
Annyi fiatal nincs is ebben az országban.
De egyébként nincs itt semmi ami miatt érdemes lenne ittmaradni,ez is egyértelmű.százezrek nem tévedhetnek.ez egy élhetetlen,tönkretett ország lett.de ez is volt a cél,majd jönnek izraeliek és kínaiak milliószámra elfoglalni az országot.
6/23 anonim válasza:
Na ide csak ne lőjenek, nem hiányzik.
7/23 anonim válasza:
2/3 után is elköltözött ennyi most megint költözik 3 millió
8/23 anonim válasza:
Szerintem ennyi fiatal nincs is az országban. Ettől függetlenül ez még egy valós probléma, amivel foglalkozni kellene. Sokkal nagyobb probléma ez, mint a kormány kitalált ellenségeivel való folyamatos hadakozás.
9/23 anonim válasza:
Ugyanitt olcsó ingatlant vennék választási vereség miatt emigráló ellenzékiektől.
10/23 anonim válasza:
Ki kell őket toloncolni és lezárni a határokat. Soha többé nem engedni vissza egyet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!