Van Magyarországon objektív híroldal?
Ugye vannak a legnagyobbak, az Origo ami full Fideszes, aztán a Telex, 444, HVG ami full woke propaganda oldal.
Idáig az Index tűnik valamennyire normálisnak.
Tudtok esetleg olyat, ami tényleg objektív?
A Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Index, az egyetlen független?
Én ezt sosem gondoltam volna! Akkor már ott van, a médiaként még, csak be sem jegyzett Vadhajtások inkább!
Kérdező, baromira rosszul látod. A Telex, sokkal kevésbé propagandaoldal, mint az origo, vagy bármelyik fideszes propagandaműsor (vadhajtások, megafon). De még a 444 is kevésbé részrehajló, mint a fideszes portálok.
Bár én a 444 től és a telextől videókat szoktam nézni, cikkeiket nem igazán ismerem. A videókban nem propagandát tol még egy 444 sem. Például bemutatták a Matolcsíhoz köthető fideszes kisebb-nagyobb NER es vállalkozókat egyik videójukban. Ezen mondjuk mi a propaganda a 444 től? Az propaganda, hogy megmutatja a magyar népnek, hogy a fidesz mire költi el azt a pénzt, ami az adófizetőket illetné? Ez nem propaganda, bármennyire is fáj a fideszeseknek, hogy valaki leleplezi őket.
A fideszes média meg képes azt a kamut beadni, hogy Németországban milyen szar élet van, pedig egy random csóró fideszesnek (ha bekajálja a kamut) mennyivel jobb élete lenne, ha olyan sínvonal lenne itthon, mint Németországban.
Szóval nem, nem ugyanankkora propaganda a kormányellenes média, mint a kormánypárti média. Vagy a fideszeseknek nem tetszik, ha valaki bemutatja a népnek, hogy a fidesz mit csinált a lenyúlt közpénzekkel, amit a népre kellett volna költenie? Fáj nekik az igazság?
Bár mint írtam, cikkekben nem vagyok otthon, a 444 videói alapból eléggé igényesek, amiket láttam. A telex is, de az objektívebb szerintem a 444 nél, de a 444 meg a fidesz médiáinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!