Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valós a jelenség? (a gyakorike...

Sulek Péter kérdése:

Valós a jelenség? (a gyakorikerdesek.hu- tagjainak szól a kérdésem,a felhasználók hozzáállásáról)

Figyelt kérdés

Én azt vettem észre eddig aki a hozzászólásokban, a "baloldali beállítottságú embereket véleményét tükrözte" vagy fidesz ellenes véleményt írt,azt felpontozták,aki meg Orbánt vagy jobboldali elképzeléseket írt,azt le. Most ma azt vettem észre,hogy megfordult, az arány,aki pl a kormányt elítélő kommentet ír,azt szavazzák le,és aki dícséri,elismeri azt fel.

Megváltozott volna a felhasználók gondolkodása ? vagy a felhasználók ? vagy rosszul látom ? vagy most mi van ?

köszi a válaszokat.mindnekinek minden jót :)

2022. dec. 13. 15:31
1 2
 11/19 DK-s ***** válasza:

#9-nek:

Nagyon határozottan állítod, hogy "de jelenség tettenérhető."

Esetleg valami konkrét bizonyítékod is van arra, hogy a fenti konteód, és az alatta tett állításod között összefüggés is van?

Azon kívül, hogy "szerinted"?

2022. dec. 13. 16:52
 12/19 DK-s ***** válasza:
54%

Ismét #9-nek:

Elmondom neked az én meglátásom:

A gyakorin jelentős túlsúlyban vannak a kormány-ellenesek, de ezek messze nem mind baloldaliak! Én is szoktam figyelni a százalékok alakulását.

Ha olyasmit válaszolok ami kormányellenes, akkor fel vagyok pontozva.

De ha baloldali ideológiával is megfűszerezem, akkor kapok a pofámra rendesen, és lepontoznak a p'csába.

2022. dec. 13. 16:56
 13/19 anonim ***** válasza:
mivel a szélsőbalibsi kommentszekciónak más lehetősége nem igen van, az ilyen és ehhez hasonló platformokon kellene helyt állniuk. összejött itt egy néhány fős, de valóban aktív, szánalmas kis csoport, sokan több nickről is próbálják hergelni az embereket. szerintem tök vicces nézni a vergődésüket, ahogy évek, ill most már több, mint egy évtizede nem érnek el semmiféle eredményt. azt viszont becsülöm bennük, hogy nem adják fel szélmalomharcukat, ez elszántságra vall!
2022. dec. 13. 20:13
 14/19 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, alapvetően téves a véleményekkel kapcsolatos kérdésed. Ugyanis a Fidesz nem a vélemények pártja, hanem a hazugságoké. A propaganda hazudik, nem véleményeket közöl. Erre jó példa Gulyás Gergely, akinek van pofája azt hazudni, hogy Gyurcsány miatt rossz a forint 2022 ben. Ezt te véleménynek nevezed, vagy nettó hazugságnak? Bár Gyurcsány alapvetően okozott károkat, de neki a mai helyzetekhez a köze alapvetően nem túl erős, ráadásul a forint pont olyan, ami alatta sokkal erősebb volt a mainál. Szóval ha van köze hozzá, akkor elenyésző, már ha van. Mégis van pofája Gulyásnak ezt hazudni.

Mha a fidesz nem a hazugságon alapulna, akkor lenne értelme ennek. De hát akkor be kéne vallaniuk, hogy szétlopták és szétverték az országot, szóval érted.

2022. dec. 13. 21:26
 15/19 anonim ***** válasza:
Van egy vezető a szélsőballibsik közt, aki ír, jelez a csoport tagoknak, hogy melyik komment alá, milyen profilról mit kell írni. Kit kell támadni. Ez nem csak a gyk-n van, hanem minden online felületen jelen vannak.
2022. dec. 14. 12:26
 16/19 anonim ***** válasza:
15: Kubatov lista ugyebár :)
2022. dec. 14. 13:13
 17/19 DK-s ***** válasza:

#15-nek:

Te szeded rendesen a gyógyszereidet? XD

Mint DK párttag, érdekes is lenne ha nem tudnék erről, márpedig nem tudok.

És csak megjegyzem, hogy nem tudnának annyit fizetni, hogy egy ilyen esztelen méretű munkát bevállaljak! Felfogtad egyáltalán, hogy mit beszélsz?

2022. dec. 14. 15:51
 18/19 anonim ***** válasza:
2022. dec. 14. 16:37
 19/19 DK-s ***** válasza:
2022. dec. 14. 21:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!