Valós a jelenség? (a gyakorikerdesek.hu- tagjainak szól a kérdésem,a felhasználók hozzáállásáról)
Én azt vettem észre eddig aki a hozzászólásokban, a "baloldali beállítottságú embereket véleményét tükrözte" vagy fidesz ellenes véleményt írt,azt felpontozták,aki meg Orbánt vagy jobboldali elképzeléseket írt,azt le. Most ma azt vettem észre,hogy megfordult, az arány,aki pl a kormányt elítélő kommentet ír,azt szavazzák le,és aki dícséri,elismeri azt fel.
Megváltozott volna a felhasználók gondolkodása ? vagy a felhasználók ? vagy rosszul látom ? vagy most mi van ?
köszi a válaszokat.mindnekinek minden jót :)
Még csak fél 4 van, ilyenkor még csak a Fideszt propagáló bérstatiszták pontozgatnak, normális emberek meg még dolgozni vannak.
Estére az összes jobboldali propaganda le lesz pontozva és/vagy törölve.
"jobboldali elképzeléseket írt"
Hol látsz te itt jobboldali elképzeléseket, mint például az adók mérséklése, vagy az állami szerepvállalás minimalizálása?
Itt csak komcsi vágyálmok iránti rajongást látok, mint az egypártrendszer éltetése, minél nagyobb hatalmat az állambácsinak, hatósági ár, extraprofit...
Én úgy látom, hogy a Fidesz ellenes válaszokat pontozzák fel, az ellenkezőjét pedig le.
Tehát maradt a trend!
Az ország 2/3-a vagy határozottan Fidesz ellenes, vagy a Fideszből és az ellenzékből kiábrándult. A maradék 1/3 nagy része "mivel nincs jobb, jó lesz a Fidesz" hozzáállású, és csak egy kis részük ért egyet mindenben a kormánnyal. Ez figyelhető meg itt a gyakorin is. Van a 10% kormánypropagandista (megjegyzem van, amelyik több felhasználónévvel is ír), és van a többség, aki pedig gondolkodik és kritikusan áll a propagandához.
Szerintem sem fordult meg semmi, a Fideszesek általában "munkaidőben" írnak, mert vagy nyugdíjasok, vagy ez a munkájuk. A nem fideszesek pedig jellemzően munka után.
Ki a szarom nézegeti és analizálja ennyire a pontozásokat?
Én kérdésekre válaszolni jöttem, nem lájkolgatni..
Hát ez qrva jól alakul.
Eddig a pontozásokon pont az állításod ellenkezője figyelhető meg. XD
Itt a gyk-n van egy kis szélsőballibisi közösség. Nagyon aktívak, valószínűleg egy emberkének több nickje is van és ezen a módon "büntetnek". Nem mintha bármi eredménye lenne, vagy bármi megváltozna. Azt nem tudom, hogy szervezett-e, fizetett-e a büntető hadjárat, vagy spontán szerveződött, de jelenség tettenérhető.
Talán azt a látszatot akarják kelteni, hogy az ország nagyrésze kormány ellenes. Nem tudom. Szerintem szánalmas amikor egy linket lepontoznak😃.
9, te komolyan elhiszed, hogy bárki is egy 100 fős közösségen keresztül akarja bemutatni, hogy az ország márpedig ilyen vagy olyan?:D Vihar a biliben! Felejtsük már el azt a tévképzetet, hogy a GYK egy bármennyire is súllyal rendelkező platform politikai téren!:D
Azt elhiszem, hogy vannak akik több acounttal nyomulnak, bár szerintem annyira nem gyakori, mint gondolnánk.
Az meg, hogy az ilyen frusztrált, mentális betegségekkel küzdők egyértelműen ide vagy oda húznának, szerintem tök fölösleges tippelgetni, mert mindkettőre ugyanúgy van példa, az anonimitás és a több account miatt meg esélytelen megtippelni is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!