Szerintetek is fontosabb hogy a nyugdíjat emeljük mint a tanárok bérét? Miért fontosabb a nyugdíj emelés?
Figyelt kérdés
Úgy tudom arról volt szó hogy nincs pénz a tanárok bérrendezésére, fizetés emelésére. Várjuk az EU forrásokat azt mondta Gulyás miniszter úr. Érdekes most 15 százalékkal tudják a nyugdíjat emelni, nem vérlázító ez? Miért nincs az összes tanár kint az utcán? Tényleg birkaország vagyunk?2022. dec. 13. 10:34
11/16 anonim válasza:
#4 próbáljanak meg a nyuggerek ne napról napra élve, a jövőre is gondolni, el lehet hogy nem lenne ilyen problémájuk, ha nem a fideszre szavaznának, és megértenék, hogy a kádár rendszer nem működik, újra próbálva sem...
12/16 anonim válasza:
Olyan apróságok ne zavarjanak - nem túl kedves kötözködő, - hogy a körülmények diktáltak. Bele születtek valamibe és abban kellett élniük, - nem volt választásuk. Ráadásul senki nem kérdezte meg őket, hogy szeretnének-e egy ilyen világban élni. Az se zavarjon, hogy az akkor élő emberek túlnyomó hányadának nem volt mit félretenni, - de azért csak kötözködjél, ha ettől érzed magad hatalmasabb hímtagnak!
13/16 anonim válasza:
Kénytelen vagyok még egyszer ide írni: nem minden nyugdíjas szavaz a fideszre, köztük én sem.
14/16 anonim válasza:
"A két dolognak semmi köze egymáshoz. Mindkettőt emelni kéne. Olyanról lemondani ami valóban felesleges."
A kormány 13 éve nem azt teszi, amit kéne.
15/16 anonim válasza:
A nyugdíjasok nagyobb birkák és több szavazatot jelentenek. Ugyanúgy mint a tanulatlan emberek, cigányok, krumplis szavazók. Kb ebből áll a fidesz tábor.
16/16 anonim válasza:
Gratulálok az általánosításhoz, tudok nem egy diplomás fidesz szavazóról és olyan nyugdíjasról is aki nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!