Szerintetek is fontosabb hogy a nyugdíjat emeljük mint a tanárok bérét? Miért fontosabb a nyugdíj emelés?
Az qrva nagy gáz, ha a nyugdíjakat ennyivel kell emelni, mert az annak a beismerése, hogy minimum 15 %-os inflációval számolnak jövőre. Vagy csak ennyit vallanak be.
Merthogy törvény az emelés mértékére.
Próbálj meg abból gazdálkodni, amennyiből a nyugdíjasok túlnyomó hányada próbál túlélni havi szinten és akkor majd elcsitulsz!
***Egy NEM nyugdíjas***
Mi itt a Báró Eötvös József Polgári körben helyeseljük a döntést!
Készítettünk egy kis felmérést, és arra jutottunk, hogy nálunk itt, a polgári körben mindenki nyugdíjas, és kizárólag mi vagyunk megbízható, hűséges alattvalói Dr. Orbán Viktor Mihály Károly Zsigmond urunk őkegyelmességének.
Minden békameneten ott voltunk, minden nemzeti konzultációt visszaküldtünk, minden Erzsébet-utalványt átvettünk!
Miért is kellene a tanárokat jutalmazni?! Ők forgatják fel az unokáink gondolkodását azzal a sok "információval" meg úgynevezett "tudással"! Ahogy egy kicsit kinyílik valamelyiknek a csipája, máris valami jógaállamról beszélnek, meg demokrácijáról, meg elkezdenek tüntetni - mikor világosan meg van mondva, hogy azt Magyarországon tilos!
Hát hol élünk, kérdezem én?
Nekem annyi osztályom sincsen mint a gyorsvonatnak, lelkeim, oszt mégis én vagyok a polgári körünk elnöke!
Nem a gyanús értelmiségre kell költeni, lelkeim, ilyen válságos időkben, Mária országában, hanem a hűséges, jó nyugdíjasokra - mi Viktorral vagyunk!
*
Az az nem tudom hogy került a mondatba.
"Miért fontosabb a nyugdíj emelés?"
Nyugdíjakról van törvény. Emelni kell és kész.
A tanárfizetésekről nincs ilyen törvény.
Volt egy életpályamodell nevű lózung, de tökéletesen látszik a komolysága abból, hogy a 14-es minimálbérhez van kötve. nem úgy írták meg, hogy a mindenkor érvényes minimálbér vagy a nyugdíjhoz van kötve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!