Lemondanál a majdani nyugdíjadról, ha, így most nyugdíj járulékot sem kellene fizetned a továbbiakban?
Jó ötlet, csak az emberek 90 százaléka inkább venne még két sört mint hogy önszántából félrerakjon öregkorára.
Aztán amikor megöregszik akkor meg bután néz ki a fejéből hogy most mi lesz. Egyébként a katások nagy részére ez a sors vár.
A minimális befizetésért cserébe csak pár forint nyugdíjat fognak kapni ami az éhenhaláshoz is kevés lesz.
Ennek az elméletnek sajnálatosan jó példája a tényleg éhező-fázó művészek, akik ezt az utat járták és most naponta sírják tele az újságokat, hogy nem kapnak nyugdíjat.
Nem biztos, hogy pár millió embert erre a sorsra kellene juttatni.
Az állam -mégha keveset is-, de fizet.
Manyupot sok évig fizettem. Még a felét sem kaptam vissza, amikor nyugdíjba mentem 2007-ben.
Ha becsődöl a biztosítód, futhatsz a pénzed után.
Az én esetemben volt jogutód, reklamációmra annyi volt a válasz az új biztosítótól (Uniqa), hogy a megkapott adatok szerint ennyi jár. Pont.
A magánbiztosítók alapokba rakják a pénzt, tehát tőzsdéznek vele.
Szerintem meg az összes gazember brókert falhoz kellene állítani és tarkón lőni. A tőzsde a világ legnagyobb hivatalosan engedélyezett bűnszervezete.
Ilyeneknek biztos hogy nem adnám a pénzem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!