Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csődbe ment az ország, csak...

Kései Sirató kérdése:

Csődbe ment az ország, csak nem mondják ki?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok?

#államcsőd #csőd #2022-es államcsőd
2022. dec. 9. 07:43
1 2 3 4 5
 1/47 DK-s ***** válasza:
77%
Még nem, de azt már "ők" is tudják hogy ketyeg az óra, és csak idő kérdése.
2022. dec. 9. 07:45
 2/47 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudni. Kimondani nem fogják. Akkor a pénzintézetekben tárolt lakossági, céges megtakarításokat incassozzák, mint annak idején a nyugdíjmegtakarításokat "biztonságba helyezik" és kifizetik belőle az adósságot. Aztán abból vegetálunk még egy ideig óráig

Hát előbb utóbb bizonyosan államcsődbe megyünk, hiszen brutálisan növekszik az államadósság és egyszer fizetésképtelenek leszünk

2022. dec. 9. 07:46
 3/47 anonim ***** válasza:
91%

Hivatalosan akkor van csőd, amikor nem mennek ki a nyugdijak, a kormányalkalmazottak sem kapnak fizetést stb... stb...

átvitt értelemben, már rég csőd van, de szerintem a fizikai, gazdasági csődtől, már csak egy Bruce Willis-nyi lépés választ el minket!

2022. dec. 9. 07:48
 4/47 anonim ***** válasza:
77%
Éppen tegnap mondták, hogy 870 milliárd az államháztartási hiány. Na vajon?
2022. dec. 9. 07:48
 5/47 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen szintű lakossági adóztatás mellett,az önkormányzatok bevételeit elvonva,ez már rég államcsőd igen.
2022. dec. 9. 07:50
 6/47 anonim ***** válasza:
20%
Jaj, még egy államcsődös kérdés. Fogjátok már fel, attól hogy van egy réteg aki szarul él, az ország még nem megy csődbe. Sőt, gazdasági növekedés várható idénre.
2022. dec. 9. 07:56
 7/47 anonim ***** válasza:
80%
Most bukik ki, hogy mennyire is az EU-ból élünk és mennyit is nyúltak le belőle.
 8/47 anonim ***** válasza:
14%

3 "Hivatalosan akkor van csőd, amikor nem mennek ki a nyugdijak, a kormányalkalmazottak sem kapnak fizetést stb... stb..."

Akkor már 2008-ban államcsőd volt. Onnantól IMF hitelek felvételével tudtáka nyugdíjakat kiperkálni. Ha így nézzük Orbán 2010-ben államcsődben vette át a kormányt és 12 évig kihúzta. Eddig futotta...

9/47 anonim ***** válasza:
90%

6-os, én nem ebbe a rétegbe tartoztam és az ismerettségi köröm sem. Viszont egyre több embertől hallom, olyanoktól, akik normális, középosztálybeli családosok voltak, hogy nem birják az otthoni terheket. Van, aki 2 állással sem boldogul, a másik, meg úgy jött ki utánam külföldre, hogy amikor én kijöttem 8 éve, még engem hülyézett, hogy minek megyek, ott sem lesz jobb és, hogy ő akkor megy, ha már nicns más megoldás...

itt nem az a kérdés, hogy hány réteg, hanem, hogy ki birja még?! Egyedül a NER-es vállalkozók, de ők sem sokáig, ha nem jön az eus zsé!

2022. dec. 9. 08:01
 10/47 anonim ***** válasza:
93%

#6 "Sőt, gazdasági növekedés várható idénre"

Idénre is rekordnövekedést jósoltak, sőt elvileg meg is volt. Nos, akkor hol van a csodatevő Viktor?😅

2022. dec. 9. 08:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!