Csődbe ment az ország, csak nem mondják ki?
Nem tudni. Kimondani nem fogják. Akkor a pénzintézetekben tárolt lakossági, céges megtakarításokat incassozzák, mint annak idején a nyugdíjmegtakarításokat "biztonságba helyezik" és kifizetik belőle az adósságot. Aztán abból vegetálunk még egy ideig óráig
Hát előbb utóbb bizonyosan államcsődbe megyünk, hiszen brutálisan növekszik az államadósság és egyszer fizetésképtelenek leszünk
Hivatalosan akkor van csőd, amikor nem mennek ki a nyugdijak, a kormányalkalmazottak sem kapnak fizetést stb... stb...
átvitt értelemben, már rég csőd van, de szerintem a fizikai, gazdasági csődtől, már csak egy Bruce Willis-nyi lépés választ el minket!
3 "Hivatalosan akkor van csőd, amikor nem mennek ki a nyugdijak, a kormányalkalmazottak sem kapnak fizetést stb... stb..."
Akkor már 2008-ban államcsőd volt. Onnantól IMF hitelek felvételével tudtáka nyugdíjakat kiperkálni. Ha így nézzük Orbán 2010-ben államcsődben vette át a kormányt és 12 évig kihúzta. Eddig futotta...
6-os, én nem ebbe a rétegbe tartoztam és az ismerettségi köröm sem. Viszont egyre több embertől hallom, olyanoktól, akik normális, középosztálybeli családosok voltak, hogy nem birják az otthoni terheket. Van, aki 2 állással sem boldogul, a másik, meg úgy jött ki utánam külföldre, hogy amikor én kijöttem 8 éve, még engem hülyézett, hogy minek megyek, ott sem lesz jobb és, hogy ő akkor megy, ha már nicns más megoldás...
itt nem az a kérdés, hogy hány réteg, hanem, hogy ki birja még?! Egyedül a NER-es vállalkozók, de ők sem sokáig, ha nem jön az eus zsé!
#6 "Sőt, gazdasági növekedés várható idénre"
Idénre is rekordnövekedést jósoltak, sőt elvileg meg is volt. Nos, akkor hol van a csodatevő Viktor?😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!