A Fidesznek miért nincs programja?
#16 ha a fidesz kiállt volna a választás előtt egy programmal, amiben benne van, hogy ők majd megvédik a jogállamot, a melegházasság lesz az első, második meg harmadik dolog is amiről törvényt hoznak ha győznek, védik az lmbtqxyz kisebbségeket, nem tűrik a megkülönböztetést, megszavazzák az európai egyesült államokat, fegyvert és katonát küldenek az ukránoknak, és azonnal megnyitják majd a határokat a választási győzelmüket követően - akkor elhitted volna?
Nem, hiszen nagyon pontosan tudod, hogy ezek pont az ellentétei annak amit az elmúlt 12 év során következetesen csináltak.
Pont emiatt nem kell több, mint amit 13-as már belinkelt. Mivel mi fideszesek tudtuk mit fognak csinálni, EZÉRT szavaztunk rájuk és ti ballibek is jól tudtátok mit fognak csinálni, pont ezért voltatok képesek még most is gyurcsányra meg a bandájára szavazni.
#20: "A Fidesz meg garantáltan nyer, ők csak veszítenek azzal, ha bármit is írnak arra a papírra, mert akkor számon kérik rajtuk."
És akkor ez így jó?
#22: Nem gondolom, hogy ezeket kellett volna beleírniuk, hanem amit gondolnak. Engem elsősorban a gazdasággal kapcsolatos terveik érdekeltek volna, de úgy látszik erre tényleg nincs igény. Örülök, ha ti tudjátok, hogy mit fognak tenni, én sajnos nem tudtam és most sem látom.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
#23 De amit gondolnak azt csinálták 12 éven keresztül.
Aki olyan fogyatékos, hogy 12 év alatt nem volt képes megérteni mit is csinál a fidesz, hogyan csinálja, mik a céljaik - annak teljesen felesleges leírni ugyanazt.
Lassan kezdem azt érezni, hogy te is ebbe a kategóriába tartozol.
Az ellenzék azt írhat a papírra amit akar ígéret címszó alatt. - ez is jó így?
#27 na és mi a tervezhetőség abban ami az ellenzékiek programjában van?
Azon kívül persze hogy teljesen nyilvánvalóan hazudnak ha kinyitják a szájukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!