Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesznek miért nincs...

A Fidesznek miért nincs programja?

Figyelt kérdés
A választások előtti kampány során meghallgattam minden oldalt, még a Mi Hazánkat és a Kutyapártot is. De a Fidesztől konkrétan csak annyit tudtam meg, hogy az ellenzék mit csinálna sz*rul és hogy veszélyes őket választani. Közben meg amivel riogattak, végül azt ők csinálták meg, de ez most mellékes. Közben arról, hogy ők tulajdonképpen mit is szeretnének csinálni az elkövetkezendő években, arról semmit nem lehetett megtudni. Ebben mi volt olyan vonzó és miért volt ez olyan jó kampány, hogy kétharmadot érdemeljenek?

2022. dec. 8. 20:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
41%
A programjuk leírható egy régi magyar mondással: kaparj kurta, neked is jut !
2022. dec. 8. 21:48
 22/29 anonim ***** válasza:
36%

#16 ha a fidesz kiállt volna a választás előtt egy programmal, amiben benne van, hogy ők majd megvédik a jogállamot, a melegházasság lesz az első, második meg harmadik dolog is amiről törvényt hoznak ha győznek, védik az lmbtqxyz kisebbségeket, nem tűrik a megkülönböztetést, megszavazzák az európai egyesült államokat, fegyvert és katonát küldenek az ukránoknak, és azonnal megnyitják majd a határokat a választási győzelmüket követően - akkor elhitted volna?

Nem, hiszen nagyon pontosan tudod, hogy ezek pont az ellentétei annak amit az elmúlt 12 év során következetesen csináltak.

Pont emiatt nem kell több, mint amit 13-as már belinkelt. Mivel mi fideszesek tudtuk mit fognak csinálni, EZÉRT szavaztunk rájuk és ti ballibek is jól tudtátok mit fognak csinálni, pont ezért voltatok képesek még most is gyurcsányra meg a bandájára szavazni.

2022. dec. 8. 21:48
 23/29 A kérdező kommentje:

#20: "A Fidesz meg garantáltan nyer, ők csak veszítenek azzal, ha bármit is írnak arra a papírra, mert akkor számon kérik rajtuk."

És akkor ez így jó?

#22: Nem gondolom, hogy ezeket kellett volna beleírniuk, hanem amit gondolnak. Engem elsősorban a gazdasággal kapcsolatos terveik érdekeltek volna, de úgy látszik erre tényleg nincs igény. Örülök, ha ti tudjátok, hogy mit fognak tenni, én sajnos nem tudtam és most sem látom.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

2022. dec. 8. 21:56
 24/29 anonim ***** válasza:
2022. dec. 8. 22:03
 25/29 anonim ***** válasza:

#23 De amit gondolnak azt csinálták 12 éven keresztül.

Aki olyan fogyatékos, hogy 12 év alatt nem volt képes megérteni mit is csinál a fidesz, hogyan csinálja, mik a céljaik - annak teljesen felesleges leírni ugyanazt.

Lassan kezdem azt érezni, hogy te is ebbe a kategóriába tartozol.

2022. dec. 8. 22:03
 26/29 anonim ***** válasza:

Az ellenzék azt írhat a papírra amit akar ígéret címszó alatt. - ez is jó így?

2022. dec. 8. 22:05
 27/29 A kérdező kommentje:
#25: Az a baj, hogy az elmúlt 12 év alatt nekem nem tűntek teljesen következetesnek a gazdaságpolitikában, ezért nem tudom, hogy mire számíthatok. Sokszor vezettek be teljesen váratlan törvényeket, amiből van ami tetszett, van ami nem. Kicsit ilyen zsákbamacskának tűnik, hogy mi lesz a következő, amit előhúznak a cilinderből. Persze lehet néha improvizálni ha a szükség úgy hozza, de személy szerint jobban szeretem a tervezhetőséget.
2022. dec. 8. 22:07
 28/29 anonim ***** válasza:

#27 na és mi a tervezhetőség abban ami az ellenzékiek programjában van?

Azon kívül persze hogy teljesen nyilvánvalóan hazudnak ha kinyitják a szájukat?

2022. dec. 8. 22:09
 29/29 anonim ***** válasza:
Ott van a Fidesz programja a 24-es linken, lehet olvasgatni.
2022. dec. 8. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!