Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesznek miért nincs...

A Fidesznek miért nincs programja?

Figyelt kérdés
A választások előtti kampány során meghallgattam minden oldalt, még a Mi Hazánkat és a Kutyapártot is. De a Fidesztől konkrétan csak annyit tudtam meg, hogy az ellenzék mit csinálna sz*rul és hogy veszélyes őket választani. Közben meg amivel riogattak, végül azt ők csinálták meg, de ez most mellékes. Közben arról, hogy ők tulajdonképpen mit is szeretnének csinálni az elkövetkezendő években, arról semmit nem lehetett megtudni. Ebben mi volt olyan vonzó és miért volt ez olyan jó kampány, hogy kétharmadot érdemeljenek?

2022. dec. 8. 20:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
16%
A baloldal 12 éve programokat ír (hogy aztán 1/3-os parlamenti biodíszletként kitörölhesse vele a valagát), a Fidesz pedig eközben kormányoz. Minden ciklus után eldönthetik a választók, jól csinálja-e. El is döntötték. :)
2022. dec. 8. 21:11
 12/29 A kérdező kommentje:
#4: Nem pontoztalak le, köszi, hogy megosztottad, ment a zöld pipa. Az általad küldött oldalon a beágyazott videót nem tudtam lejátszani, de rákerestem külön youtube-on és meghallgattam. Az első felében arról beszélt, hogy Magyarországnak nem kell háborúznia, a második részében pedig arról, hogy a baloldal mit csinálna rosszul és hogy milyen rosszak voltak a 2002 es 2008 közötti kormányok. Ne haragudj, de ettől nem lettem okosabb a tekintetben, hogy ők tulajdonképpen mit is csinálnának, mit fejlesztenének, milyen adókat vezetnének be, törölnének el vagy alakítanának át, mit terveznek a különböző állami szolgáltatásokkal stb. Szerintem ennek alapnak kéne lennie egy kampányban, különben mi alapján válasszam őket? Arra nem vagyok kíváncsi, hogy szerintük mások mit csinálnának rosszul, sem arra, hogy 20 éve mit csinált rosszul az akkori kormány. Sokkal inkább az érdekelne, hogy ők mit csinálnának. Csodálkozom, hogy erre ezek szerint nincs igény.
2022. dec. 8. 21:12
 13/29 anonim ***** válasza:
19%

Csak a Fidesznek volt programja, az ellenzéknek semmi, nem gondoltak semmit az országról se a gazdaságról, azzal a szeméttel, amit programnak hívtak, csak a saját koncepciótlanságukat próbálták leplezni.

Itt van O.V. gazdasági évnyitója:

[link]

Választások előtt is többször belinkeltem, hogy valaki mutassa meg, hogy akkor ehhez képest mi az ellenzék gazdasági programja? Az a másfél bekezdés, hogy helyreállítjuk a jogállamot és ez fellendíti a gazdaságot? Mert ez volt a "programjukban", semmi több.

A hülyéknek lehetett mutogatni, hogy van program, közben NEM VOLT SEMMI, csak egy üres lózungokkal teli szemét, ami a kocepciótlanságot leplezte.

Valódi tervekkel nem tudtak harcba szállni a Fidesszel, ezért próbálták letudni a diskurzust annyival, hogy ők valami suliújság/Jehova tanúi prospektus színvonalú mocskot összeírtak, hogy a leghülyébbeknek lehessen mit mutogatni, a Fidesz pedig nem.

2022. dec. 8. 21:14
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tartom nagy büdös semminek, de még a nagy büdös semmi is jobb, mint a nagy büdös szar, ami azt megelőzően volt.

2022. dec. 8. 21:19
 15/29 anonim ***** válasza:
22%

#13 Olyan, mint egy időhurok.

A ballibek kiállnak, mocskolják a szavazókat, elmondják, hogy most már tuti itt van a csőd, összeomlás, Orbán bukik, meg különben is beteg, nincs a fidesznek programja, nincs demokrácia, most már tuti ők fognak nyerni.

Mi elmondjuk mindennek az ellenkezőjét, bizonyítjuk, linkelgetjük a tényeket, adatokat.

Aztán jön a választás éjszakája és kiderül, hogy a választók megint a fideszre szavaztak. Erre jön hogy elcsalták a választást, médiatúlsúly, választásitörvény, osztogatás és különben is birkák, most azonnal mennek innen.

Eltelik pár hét és kezdik elölről. kiállnak, mocskolják a szavazókat, elmondják, hogy most már tuti itt van a csőd, összeomlás, Orbán bukik, meg különben is beteg, nincs a fidesznek programja, nincs demokrácia, most már tuti ők fognak nyerni.

Mi elmondjuk mindennek az ellenkezőjét, bizonyítjuk, linkelgetjük a tényeket, adatokat.

Aztán jön a választás éjszakája és kiderül, hogy a választók megint a fideszre szavaztak. Erre jön hogy elcsalták a választást, médiatúlsúly, választásitörvény, osztogatás és különben is birkák, most azonnal mennek innen.

Most negyedszerre történik meg ugyanaz, szinte szóról szóra. Csak annyi a különbség, hogy az ő szavazóik egyre kevesebben vannak, a külföld felé egyre jobban vonyítanak, egyre többet és egyre gátlástalanabbul hazudnak, amiért cserébe egyre több pénzt kapnak az eltartóiktól.

Na meg hogy egyre rövidebb az idő a választást követően, hogy belekezdjenek újra.

Komolyan nevetséges. Időhurok- ostobaságból.

2022. dec. 8. 21:26
 16/29 A kérdező kommentje:
#15: De most miért megint a baloldaliakkal és a liberálisokkal foglalkozunk, amikor nem ez volt a kérdés? A Fidesz programját hiányoltam, ezt nem értem, hogy miért nincs, vagy ha van, akkor miért nem ezt hirdették, plakátolták stb. Úgysem az alapján fogom megítélni a baloldalt, hogy mit mond róluk a Fidesz, ahogyan a Fideszt sem az alapján fogom, hogy mit mond róla a baloldal. Ellenkampány helyett én annak örültem volna, ha mindenki elmondja a saját kis programját, terveit, aztán majd a választó mérlegeli, hogy melyik szimpatikusabb számára.
2022. dec. 8. 21:35
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

"Úgysem az alapján fogom megítélni a baloldalt, hogy mit mond róluk a Fidesz, ahogyan a Fideszt sem az alapján fogom, hogy mit mond róla a baloldal."

Hanem mi alapján? Annak alapján, amit leírnak? Vagy a tetteik alapján? A tetteiket láthattad, láthatod mindkét oldalnak. Akkor nem mindegy, hogy mit írnak egy darab papírra?

2022. dec. 8. 21:41
 18/29 A kérdező kommentje:
#17: Szerintem nem mindegy. Amit leírnak, arra lehet alapozni, azt számon lehet kérni stb. Csak azt látom, hogy a múltban ki mit csinált, azt nem, hogy a jövőben mit terveznek. Nem várnám el, hogy 100%-ban betartsák a programot, de legalább egy iránymutatás szintjén szerintem fontos lenne látni.
2022. dec. 8. 21:45
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor olvasd el azt, amire azt mondták: "Folytatjuk".
2022. dec. 8. 21:47
 20/29 anonim ***** válasza:
90%

Akkor elmondom hogy állunk.

Az ellenzéknek semmi esélye nem volt választást nyerni, tehát azt írhattak arra a darab papírra, amit akarnak, úgysem kérik őket számon.

A Fidesz meg garantáltan nyer, ők csak veszítenek azzal, ha bármit is írnak arra a papírra, mert akkor számon kérik rajtuk.

2022. dec. 8. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!