Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesznek mi a programja?

A Fidesznek mi a programja?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy Fideszes de eddig úgy gondoltam ők a legalkalmasabbak a feladatra. Mikor a programukról van szó több éve csak azt hallom, hogy ugyan az mint ami eddig. Viszont engem az utóbbi időben nagyon meglepett, hogy mit tettek az egyetemekkel és most ez a Fudan ügy is eléggé nagy meglepetés volt számomra. Én nem erre szavaztam. Lehet tudni mit terveznek tenni a jövőben?

2021. aug. 13. 01:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Félelemkeltés
2021. aug. 13. 02:10
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Gyülöletkampány
2021. aug. 13. 02:10
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

Karaktergyilkosság

Vona melegbár látogatója - írta a szenylapjuk.

Gyurcsány részegen kampányol - Írta a közpénzből élő szennylapjuk.

2021. aug. 13. 02:12
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
Megállítják Brüsszelt
2021. aug. 13. 06:00
 5/12 anonim ***** válasza:
2021. aug. 13. 07:05
 6/12 anonim ***** válasza:
61%
Fótattyuk a lopást.
2021. aug. 13. 07:16
 7/12 anonim ***** válasza:
16%

Miért olyan nagy baj, hogy alapítványi formában működnek az egyetemek? A legjobb nemzetközi egyetemeknél ez általában így van. És mi bajod azzal, ha idejön egy olyan színvonalas egyetem Magyarországra, amilyen előtte soha nem volt?

[link]

2021. aug. 13. 07:17
 8/12 anonim ***** válasza:
57%

1.: Gyűlöletkampány

2.: Szavazat vásárlás - krumplival, nyugdíjal, a dolgozóknak beigért adóvisszatérítéssel (abból nem lesz semmi, így arról többé nem fogsz hallani .... csak mikor az ellenzék februárban felhántorgatja, de azt meg ősi cigán' szokás szerint le fogják tagadni)

3.: A jól bevált külföldi szavazókkal - Olcsó a Román, mégolcsóbb az Ukrán, ráadásul 2 szavazata is van, egy a Magyarországra bejelentett (úgy sem tudnak tenni ellene semmit, röhögve letagadható, ártatlan arccal be lehet adni a népnek, hogy semmit nem tudnak erről), meg egy a saját lakhelyén, mert ott is joga van szavazni, hisz kettős államógár.

4.: 2018-ban már bejött: választási csalás ... hoppsz leállt a szerver, na majd mingyá kimegy a TEK, harckocsikkal, lánctalpasokkal, géppuskákkal öööööööö van köztük egy ájtís, bemegy és megoldja.

5.: Van beépített emberük az ellenzéki összefogásban, aki alkalom adtán éket tud verni köztük. Hiszed vagy nem, de ilyen például Gyurcsány, akit a NER 2010/11 tájékán szervezett be - cserébe azért, hogy az elszámoltatást és a nyilvános meghurcoltatást, meg az ellene beigért pereket megússza.

Jaaaaa .... hogy Te olyan progrmot vársz, hogy Ők mit tesznek majd az ország érdekében, ha megnyerik a választást ...... őőőőőőőőőő .... semmit. "Folytatjuk". Asszem ennyi. Folytatják a lopást, az ország strómanok és milliárdosok kezére adását, az EU b@$ztatását és azt, hogy a népnek bármit beadnak, a nép torkán bármilyen $z@rt lenyomnak. Program nincs. Nagyítóval sem találhatsz. De nem is kell. Nem kellett az már 2010-ben sem, nem kellett 2014-ben és nem kellett 2018-ban sem, nem fog az kelleni most se. Minek? A sok 1 bites Jóska bá' meg Mari néni nem tudná feldolgozni, hogy Euro-konvergencia ... csak azt, hogy jön a Migráncs, megdugja az onokádat, SOROS, Gyúúúúrcsáááány, meg, hogy a Zorbán az jaó me a Zorbán az keresztyény.

2021. aug. 13. 07:32
 9/12 anonim ***** válasza:
86%
Megállítják Soros György mindegy egyes támadását.
2021. aug. 13. 07:37
 10/12 anonim ***** válasza:
11%

"nagyon meglepett, hogy mit tettek az egyetemekkel"

Nem volt benne semmi meglepő és egyedül az SZFE-nél volt rinyálás az alapítványi modell miatt. Máshol nem zavarta az ellenzéket. Ott is csak az volt a bajuk, hogy a korábbi véleménydiktatóriájuk mellett más is szót kaphat.

A Fudan miért baj? Gond az, hogy lesz még egy világszinten elismert reál egyetem Budapesten?

Mindebből az látható, hogy Fidesznek fontos az oktatás modernizációja és a színvonalának emelése.

2021. aug. 13. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!